Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Херсоні на прилавках в магазинах помітили продукцію з Ірану (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Херсоні на прилавках в магазинах помітили продукцію з Ірану (ФОТО)

У Херсоні на полицях магазинів помітили продукцію з Ірану

1 листопада 2022, 22:10
Поділіться публікацією:

В окупованому обласному центрі  Херсонської області серед асортименту продовольчих товарів  в місцевих крамницях  покупці знайшли  продуктові  товари іранського виробництва. Саме звідти прийшли поставки продуктового краму,  який не імпортується в РФ. Про це  інформують в Центрі національного спротиву.

В окупованому Херсоні на прилавках в магазинах помітили продукцію з Ірану (ФОТО)

В Херсоні почали з'являтись продукти з Ірану (фото з відкритих джерел)

"На поличках в багатьох магазинах Херсону — поруч із продуктовими товарами з "ЛНР" та РФ, стоять товари з Ірану. Дві країни-терористки, які допомагають одна іншій обходити санкції. Зокрема. покривати дефіцит продуктових товарів, які вже не виробляються на території РФ, або більше не імпортуються до неї", -  коментують таку ситуацію представники Центру.

Фахівці Центру стверджують, що мешканці Херсона. як правило, не купують  такого продовольства. Так само багато з них  ігнорують при покупках  продукти, які привозять з Росії.

В окупованому Херсоні на прилавках в магазинах помітили продукцію з Ірану (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що росіяни вивозять продукти їх виробництва з магазинів ХерсонаУ Херсоні російські окупанти почали вивозити з магазинів продукти російського виробництва. Прилавки частково спорожніли. За інформацією місцевих ЗМІ, жителі міста у мережі почали публікувати фото спорожнілих прилавків в магазинах. Окрім цього, з'ясувалося, що російські окупанти вивозять не лише продукти, а й обладнання з торгових магазинів. Журналісти припускають, що у такий спосіб вони хочуть спровокувати гуманітарну кризу у місті.

Також "Коментарі" інформували про те, що росіяни вивезли з Херсона останки Григорія ПотьомкінаРосійські загарбники викрали з окупованого Херсона духовні реліквії та навіть останки російського князя Григорія Потьомкіна, який вважається засновником міста.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини