Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни вивозять продукти їх виробництва з магазинів Херсона: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вивозять продукти їх виробництва з магазинів Херсона: подробиці

Місцеві жителі Херсона почали публікувати фото зі спорожнілими полицями

23 жовтня 2022, 23:06
Поділіться публікацією:

У Херсоні російські окупанти почали вивозити з магазинів продукти російського виробництва. Прилавки частково спорожніли. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на місцеве видання "Херсон Online".

Росіяни вивозять продукти їх виробництва з магазинів Херсона: подробиці

Російські окупанти хочуть спровокувати гуманітарну кризу у Херсоні (фото з відкритих джерел)

За інформацією місцевих ЗМІ, жителі міста у мережі почали публікувати фото спорожнілих прилавків в магазинах.

Окрім цього, з'ясувалося, що російські окупанти вивозять не лише продукти, а й обладнання з торгових магазинів. Журналісти припускають, що у такий спосіб вони хочуть спровокувати гуманітарну кризу у місті.

Росіяни вивозять продукти їх виробництва з магазинів Херсона: подробиці - фото 2
Росіяни вивозять продукти їх виробництва з магазинів Херсона: подробиці - фото 3
Росіяни вивозять продукти їх виробництва з магазинів Херсона: подробиці - фото 4

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про підрив Каховської ГЕС. Більше 80 сіл можуть піти під воду та опиняться під загрозою, якщо російські окупанти таки вирішать підірвати заміновану греблю Каховської ГЕС. Про можливу катастрофу пише  Bild, публікуючи карту. За інформацією німецьких журналістів, які й опублікували цю карту, через підрив греблі можуть постраждати сотні тисяч людей, адже під воду може піти значна частина Херсонської області.

Також "Коментарі" писали про те, що у ЗСУ розповіли, як окупанти шантажують жителів Херсонщини. Колабораційна та окупаційна влада роблять усе можливе, щоб посіяти паніку серед мирного населення. У хід іде техногенний шантаж щодо потенціалу використання Каховської ГЕС. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла голова прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк. Керівниця прес-центру ОК "Південь" звертає увагу українських громадян, що потрібно дуже уважними до тих меседжів, які поширюють окупанти та відверто шантажують українців, залякуючи їх. Противник продовжують закидати в інформаційний простір тези, що це нібито ЗСУ готують бити Каховською ГЕС, що може призвести до катастрофи величезного масштабу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини