Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, як окупанти шантажують жителів Херсонщини
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, як окупанти шантажують жителів Херсонщини

Росія продовжує зміцнювати свої позиції на лівому березі Дніпра після евакуації з правого, ЗСУ тим часом і надалі просувають лінію фронту

23 жовтня 2022, 11:30
Поділіться публікацією:

Колабораційна та окупаційна влада роблять усе можливе, щоб посіяти паніку серед мирного населення. У хід іде техногенний шантаж щодо потенціалу використання Каховської ГЕС. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла голова прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

У ЗСУ розповіли, як окупанти шантажують жителів Херсонщини

Херсон. Фото: з відкритих джерел

Керівниця прес-центру ОК "Південь" звертає увагу українських громадян, що потрібно дуже уважними до тих меседжів, які поширюють окупанти та відверто шантажують українців, залякуючи їх. Противник продовжують закидати в інформаційний простір тези, що це нібито ЗСУ готують бити Каховською ГЕС, що може призвести до катастрофи величезного масштабу.

При цьому Наталія Гуменюк звертає увагу, що росіяни самі замінували об'єкт і звільнили всіх українських працівників, таким чином обмеживши доступ і посиливши охоронний режим.

"Це саме все свідчить про підготовку певних заходів маніпуляційного характеру, які вони намагаються використати. Так, вони продовжують самі евакуюватися з правого на лівий берег, це не так швидко відбувається саме тому, що вони використовують лише альтернативні переправи, не можуть користуватися повноцінними мостами", — заявила голова прес-центру Оперативного командування "Південь".

Читайте на порталі "Коментарі" — в історії поставили крапку: 12 проросійських партій в Україні остаточно під забороною.

Також видання "Коментарі" повідомляло – радник екс-канцлера ФРН Ангели Меркель Крістоф Гойсген натякнув, що Росії доведеться пройти шлях нацистської Німеччини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини