Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Донецьку лунали вибухи: є «прильоти»
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Донецьку лунали вибухи: є «прильоти»

В окупованому Донецьку лунали вибухи ввечері 31 жовтня, а потім продовжилися під ранок уже 1 листопада

1 листопада 2023, 09:10 comments6190
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Донецьку цієї ночі та напередодні ввечері лунали гучні вибухи, після чого спалахнула пожежа. Російські пропагандисти скаржаться на обстріл міста, говорять про "прильоти" залізничною станцією. Як повідомляє портал "Коментарі", інформація з'явилася в місцевих Telegram-каналах.

В окупованому Донецьку лунали вибухи: є «прильоти»

Донецьк. Фото з відкритих джерел

Варто зазначити, що гучно у тимчасово окупованому Росією Донецьку стало ще увечері у вівторок. Тоді в мережі з'явилося багато фото та відео з палаючими цистернами з пальним. Пізніше стало відомо, що голосно було у Будьонівському районі захопленого обласного центру. Російські телевізійники почали знімати брехливі сюжети, в яких розповідали, що нібито місто під обстрілом української армії. Росіяни знову розповсюджували брехню про застосування ЗСУ по Донецьку касетних боєприпасів.

На ранок з'явилися повідомлення про жертви внаслідок вибухів у Донецьку. Так, за інформацією місцевих телеграм-каналів, підконтрольних Росії, загинули 2 особи, серед яких є співробітник "МНС" окупаційної адміністрації. А також повідомляють про 12 людей, які зазнали поранень.

Читайте також на порталі "Коментарі" – завершився складний для України жовтень, під час якого російські окупаційні війська посилили тиск на низці ділянок фронту, а міжнародна допомога нашій країні, на жаль, забуксувала. Експерти спеціально для видання "Коментарі" проаналізували жовтневий етап російсько-української війни та зробили обережні прогнози на листопад.

Також видання "Коментарі" повідомляло – які сигнали приховує у собі стаття TIME про президента Володимира Зеленського та російсько-українську війну: у чому головна загроза для Києва.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини