Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Бердянську пролунали вибухи поблизу аеропорту: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Бердянську пролунали вибухи поблизу аеропорту: подробиці

11 вибухів пролунало у Бердянську

30 червня 2023, 11:08 comments1479
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому російськими військами Бердянську Запорізької області вранці 30 червня пролунали численні вибухи. Як передає портал "Коментарі", інформацію підтверджує законна Бердянська міська військова адміністрація та колаборант російських загарбників у Запорізькій області Володимир Рогов.

В окупованому Бердянську пролунали вибухи поблизу аеропорту: подробиці

Вибухи у Бердянську. Фото: з відкритих джерел

"11 вибухів прогриміло в Бердянську. У районі аеропорту горить і детонує. У тому напрямку поїхали машини швидкої допомоги. Чекаємо на офіційну інформацію від Генштабу", – йдеться у повідомленні МВА.

Колаборант російських загарбників Рогов заявив, що ЗСУ вранці вдарили ракетами Storm Shadow, але засоби протиракетної оборони Росії відбили атаку "ще на підступах до міста", а серія вибухів, які чули у Бердянську, – результат роботи ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ наступають та вирівнюють фронт: подробиці від Міноборони.

Також видання "Коментарі" повідомляло – секретар РНБО України Олексій Данілов різко розкритикував викладені у статті рейтингового видання "Foreign Affairs" думки американських експертів про те, що Київ має йти на переговори з Москвою, бо "Україна все одно не зможе перемогти російські сили" . Тим часом з'явилися повідомлення, що Китай може почати активно підтримувати прагнення України відновити контроль над усією своєю територією на 1991 рік. У свою чергу, Україна продовжує підготовку до саміту миру, де акцентує увагу не лише на своїй, а й на глобальній безпеці, яка ґрунтується на справедливому мирі. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ці заяви та повідомлення, а також розповіли, чи став ближче справедливий світ після пригожинського бунту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/berdmisk/3574
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини