Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованій Горлівці пролунали потужні вибухи: момент вибуху – що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованій Горлівці пролунали потужні вибухи: момент вибуху – що відомо (ВІДЕО)

Очевидці зафіксували момент вибуху у Горлівці

23 липня 2022, 20:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованій Горлівці (Донецька область) пролунали сильні вибухи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

В окупованій Горлівці пролунали потужні вибухи: момент вибуху – що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Як стало відомо, учора ввечері у місті Горлівка пролунали вибухи. Очевидці зафіксували момент вибуху. За даними СтратКому, інцидент стався на об'єкті, де противник ремонтував свою техніку.

"Машинобудівний завод в окупованій Горлівці — фсьо. Разом зі "складом селітри та гуманітарки". Орчня, яка там ремонтувала ворожу техніку, тепер стала сама на "вічний ремонт" разом із тим же москальським металобрухтом", — пише СтратКом ЗСУ.

Також було опубліковано відео із місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що РФ почала зривати зернову угоду , яка сама ж і підписала – чи потрібні Україні такі ризики. Жодна угода з країною-агресором не є гарантією безпеки, доки триває війна. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що отримав паспорт РФ – отримай статтю : що означає нова ініціатива влади – чи варто йти на такий крок. З питанням про кримінальну відповідальність за отримання російського паспорта владі потрібно підходити дуже обережно – експерти розповіли про головну небезпеку.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   попит на газ зростає: як стимулювати видобуток в Україні, коли зможемо повністю забезпечити себе газом. Експерти назвали кроки, як Україні не лише наростити видобуток газу, а й закрити головне питання – забезпечення своїх потреб самостійно, переставши залежати від імпорту "блакитного палива".

Також "Коментарі" інформували про те, що Зеленський пояснив , чому він виступає проти заморожування конфлікту з Росією. Зеленський вважає, що будь-яке припинення вогню дозволить Росії зберегти контроль над захопленими територіями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини