Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупації росіяни ставлять українцям ультиматум: що вимагають за видачу гуманітарки
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупації росіяни ставлять українцям ультиматум: що вимагають за видачу гуманітарки

За повідомленням ЦНС, в окупації росіяни роздають гуманітарку в обмін на партійний квиток "Єдиної Росії"

27 січня 2024, 13:44
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях Донецької області росіяни обіцяють гуманітарну допомогу пенсіонерам, якщо ті візьмуть партійний квиток путінської "Єдиної Росії". Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

В окупації росіяни ставлять українцям ультиматум: що вимагають за видачу гуманітарки

Окупанти. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що загарбники спровокували на окупованих територіях гуманітарну кризу. Місцеві жителі не мають навіть коштів на проживання. Тепер ворог намагається купити тих, хто залежить від РФ.

"Це необхідно для "виборів президента РФ", адже є ще одним пазлом підготовки до цього пропагандистського фарсу. За логікою окупанта, майбутні члени партії мають забезпечити видимість явки на кількох відкритих дільницях", — пояснили у ЦНС.

Зазначимо, раніше Центр національного спротиву повідомляв про те, що російські загарбники хочуть викорінити на тимчасово окупованих територіях абсолютно все, що може бути пов'язане з Україною. Саме тому Кремль формує етнічні криміногенні угруповання для посилення контролю за окупованими територіями. Для цього терористи завозять мігрантів-кримінальників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — широкомасштабне російське вторгнення в Україну, яке розпочалося 24 лютого 2022 року, триває вже понад 700 днів. Українські воїни та народ загалом демонструють чудеса мужності, але нам явно не вистачає підтримки. Секретар РНБО Олексій Данілов наголошує, що саме нерішучість міжнародних партнерів може завадити Україні здобути перемогу у війні з російським агресором, тому закликає їх виявити сміливість. Які висновки можна зробити на цьому етапі? Як ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини