Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупації не працює медична допомога: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупації не працює медична допомога: що сталося

Загарбники зруйнували медичну допомогу в окупації

9 грудня 2023, 21:48
Поділіться публікацією:

Російські окупанти не надають своєчасну медичну допомогу мешканцям захоплених територій України, через що ті страждають та можуть померти, не дочекавшись допомоги. Про це пише у своєму Telegram очільник міста Мелітополь Запорізької області Іван Федоров, передає портал "Коментарі".

В окупації не працює медична допомога: що сталося

В окупації складно з медициною. Фото з відкритих джерел

За словами Івана Федорова, медична допомога в окупації – "не завжди і не для всіх". Як розповів мелітопольський мер, ворог ігнорує нічні звернення важко хворих мешканців до медичних служб, що може призвести до смертельних випадків.

Іван Федоров розповів, що жителька селища Костянтинівка Мелітопольського району не дочекалася вночі "швидкої", позаяк її виклик проігнорували і до неї ніхто не приїхав. За словами мелітопольського мера, за щасливим збігом обставин жінці самостійно вдалося врятувати собі життя.

Мер також повідомив, що вузькопрофільні медичні спеціалісти в окупації влаштували черги, а приватні заклади не приймають дітей віком до 12 років, через що батьки з малолітніми дітьми місяцями не можуть потрапити до офтальмолога.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники посилили репресії та мародерство на тимчасово окупованих територіях Херсонської області. Російські так звані поліцейські та слідчі органи провели рейд у Генічеському районі Херсонської області. Метою "прочісування" території був пошук проукраїнського підпілля.

"Коментарі" також повідомляли, що більшість пенсіонерів на окупованих росіянами українських територіях змушені жити у важких умовах через мізерні виплати загарбників. У перші тижні окупації ворог обіцяв пенсіонерам "золоті гори". Звісно, їхнім обіцянкам майже ніхто не вірив, однак реальність виявилася ще гіршою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини