Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти під виглядом пошуку інформаторів ЗСУ займаються мародерством
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти під виглядом пошуку інформаторів ЗСУ займаються мародерством

Загарбники знову посилили репресії на окупованих територіях

9 грудня 2023, 17:45
Поділіться публікацією:

Російські загарбники посилили репресії та мародерство на тимчасово окупованих територіях Херсонської області. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".

Окупанти під виглядом пошуку інформаторів ЗСУ займаються мародерством

Росіяни знову грабують мешканців окупованих територій. Фото з відкритих джерел

За інформацією Центру спротиву, російські так звані поліцейські та слідчі органи провели рейд у Генічеському районі Херсонської області. Метою "прочісування" території був пошук проукраїнського підпілля.

Повідомляється, що під час рейду окупанти обшукували будинки та намагались виявити інформаторів Сил оборони України.

Як відзначає Центр спротиву, де-факто під час рейду загарбники займалися традиційною для себе справою – мародерством, репресіями та залякуванням.

Відзначається, що особливо прискіпливо ворог перевіряв і допитував мешканців окупованої Херсонщини, які відмовилися отримувати паспорт РФ.

Центр національного спротиву вкотре наголосив, що російські окупанти не уникнуть відповідальності за злочини проти громадян України. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що більшість пенсіонерів на окупованих росіянами українських територіях змушені жити у важких умовах через мізерні виплати загарбників. У перші тижні окупації ворог обіцяв пенсіонерам "золоті гори". Звісно, їхнім обіцянкам майже ніхто не вірив, однак реальність виявилася ще гіршою.

"Коментарі" також повідомляли, що чимало співробітників територіальних центрів комплектування – це військовослужбовці з бойовим досвідом, яких відправили на роботу у військкомати після поранень на фронті. Однак ті співробітники ТЦК, які не воювали, все ж повинні отримати бойовий досвід, вважає заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини