Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи потрібно всіх воєнкомів відправити на фронт: відповідь офіцера ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи потрібно всіх воєнкомів відправити на фронт: відповідь офіцера ЗСУ

Частина працівників ТЦК – військовослужбовці з бойовим досвідом після поранень

8 грудня 2023, 19:58
Поділіться публікацією:

Чимало співробітників територіальних центрів комплектування – це військовослужбовці з бойовим досвідом, яких відправили на роботу у військкомати після поранень на фронті. Однак ті співробітники ТЦК, які не воювали, все ж повинні отримати бойовий досвід. Про це пише у Telegram заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін, передає портал "Коментарі".

Чи потрібно всіх воєнкомів відправити на фронт: відповідь офіцера ЗСУ

У суспільстві неоднозначне ставлення до співробітників ТЦК. Фото з відкритих джерел

Офіцер ЗСУ прокоментував своє ставлення до заяв на кшталт, що "всіх працівників треба відправити на фронт".

"Бачу, деякі пишуть про працівників ТЦК, яких в першу чергу треба відправити на фронт. На сьогоднішній день в багатьох військкоматах працюють люди з бойових підрозділів. Які, наприклад, отримали поранення і не можуть далі виконувати бойові задачі", — написав у соцмережі Максим Жорін.

При цьому майор ЗСУ відзначив, що воєнкоми без бойового досвіду все ж таки мають отримати його.

Разом з тим, він висловив сумніви на рахунок того, чи здатні працівники ТЦК виправити ситуацію з мобілізацією в Україні.

"Реальність така, що воєнкоми не вирішать питання мобілізації самостійно. Перекладати повністю відповідальність на них абсолютно неправильно. Це комплексна проблема. Сюди входять інформаційна робота, правильна мотивація, підготовка населення і нова система рекрутингу", — наголосив Максим Жорін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експерти каналу TheWarArchive відтворили події, які у перші місяці російського повномасштабного вторгнення в Україну відбувалися у Маріуполі та навколо міста. Візуалізація боїв за Маріуполь показує, наскільки були нерівні сили та несприятливі умови для українських воїнів, які, незважаючи ні на що, трималися та чинили опір росіянам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

8 грудня 2023, 20:21

Всех тцкашников на фронт! Руки ноги есть? Нечего им в тылу сидеть! В военкоматах оставить девочек и калек! И мусаров всех на фронт! В тылу от этих 250000 дармоедов толка нет! Придумали, здоровые военные жлобы ловят гражданских, чтоб вместо них воевали... Я не для того 33года кормил этих дармоедов, чтоб сейчас за них воевать!


Новини