Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Офісі президента назвали росіян "нацією-терористом"
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента назвали росіян "нацією-терористом"

До цього вживали вираз "держава-терорист"

23 березня 2023, 15:21
Поділіться публікацією:

Після вчорашніх ракетних ударів рашистів по Запоріжжю та нальотів дронів на Київщину, від яких загинув десяток людей, в Офісі президента України назвали росіян "нацією-терористом". Раніше було вживане визначення "держава-терорист". На зміну риторику звернули увагу "Коментарі".

В Офісі президента назвали росіян "нацією-терористом"

Скріншот повідомлення Андрія Єрмака

Андрій Єрмак прокомментував рішення парламенту Ісландії:

"Парламент Ісландії визнав Голодомор геноцидом українського народу. Історичний фронт — це битва за справедливість. Росіяни не зможуть затерти докази власних злочинів. Нація-терорист", — написав в своєму телеграм-каналі Андрій Єрмак.

Нагадаємо, що вчора рашисти нанесли ракетний удар по Запоріжжю — по будинках та острову Хортиця. Ракети найбільше пошкодили два багатоповерхових будинка, в яких постраждали 34 квартири. У 12 прилеглих будинках вибуховою хвилею вибиті вікна та балкони. Загалом пошкодження різного ступеня отримали 300 квартир. За життя 25 осіб борються запорізькі медики. Троє — в важкому стані, 19 — у стані середньої важкості. Одна людина від отриманих травм померла.

В місті Ржищів на Київщині, де дрони атакували гуртожиток та приміщення ліцею, загинули 9 осіб. Ситуацію прокоментували експерти — вони розповіли, чи є зв'язок між візитом лідеру Китаю до Москви та новими атаками рашистів.

Тим часом, Мєдвєдєв пригрозив війною країнам, які спробують арештувати Путіна.

А дружина загиблого рашиста розповіла, навіщо вони зневажали рештки українського бійця — "дружина якогось його товарища дуже хотіла череп українця".

"Цей фрагмент інтерв'ю демонструє, наскільки психічно нездорові росіяни, які воюють проти України, — прокоментував наведений вище фрагмент інтерв'ю український журналіст Юрій Бутусов. — Для них смерть — це привід для зубоскальств, вони збирають фрагменти тіл загиблих для свого піару,  в точності повторюючи поведінку нацистів, які фотографувалися з трупами своїх жертв під час Другої світової війни".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини