Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Одесі зросла кількість загиблих: серед померлих виявились діти
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі зросла кількість загиблих: серед померлих виявились діти

Під час рятувально-пошукових робіт було знайдено 10 людей, які загинули через російський удар по Одесі.

3 березня 2024, 11:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У ніч на 2 березня Росія завдала удару по Одесі та влучила безпілотником "шахед" по житловому будинку. Рятувальники понад добу розбирають завали та знайшли 10 загиблих, серед яких виявилось троє дітей.

В Одесі зросла кількість загиблих: серед померлих виявились діти

Рятувально-пошукові роботи в Одесі. Фото: ДСНС Україна

Після тривалої рятувальної операції ввечері 2 березня стало відомо про 8 загиблих. За словами голова Одеської ОДА Олега Кіпера загинули двоє жінок віком 73 та 31 рік, троє чоловіків віком 54, 40 та 35 років, а також двоє дітей трирічний Марко та 4-місячний Тимофій. Ще одну особу жінки встановлюють.

Однак вранці рятувальники виявили ще тіла двох загиблих 

"Поруч із тілом жінки тільки що знайдено тіло ще одного загиблого немовля. Попередньо, дитині немає й рочку…", – написав Олег Кіпер.

Рятувальники попередньо встановили, що вік дитини 8 місяців, а загибла матір намагалась собою закрити дитину. Їх знайшли у міцних обіймах.

Таким чином кількість загиблих після російського удару по житловому будинку в Одесі зросла до 10 осіб, серед яких виявилось троє дітей. Рятувальники й надалі продовжують роботу з пошуку загиблих під уламками будинку. Працівники ДСНС з під завалів змогли врятувати 5 осіб.

Під час удару російський дрон зруйнував частину під'їзду пошкодивши 18 квартир.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії цинічно звинуватили Україну в ударі по цивільному об’єкту і повідомили про загиблих.

Також "Коментарі" писали, що в ООН відреагували на російський ракетний удар по Україні у січні зазначивши, РФ здійснює невибіркові атаки по мирних мешканцях. Тоді Росія завдала ударів по Києву та Дніпру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини