Головна Новини Суспільство Війна з Росією В РФ цинічно звинуватили Україну в ударі по цивільному об’єкту і повідомили про загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

В РФ цинічно звинуватили Україну в ударі по цивільному об’єкту і повідомили про загиблих

Губернатор Бєлгорода В’ячеслав Гудков звинуватив Україну в «ударі» по торгівельному центру, в наслідок якого є загиблі. В той же час в Міноборони РФ стверджують, що збили 14 українських реактивних снарядів, передає портал «Коментарі»

15 лютого 2024, 13:50
Поділіться публікацією:

15 лютого близько опівдня в російському Бєлгороді пролунала серія вибухів. В російських пабліках повідомили, що начебто був "приліт" в один із торгових центрів.

В РФ цинічно звинуватили Україну в ударі по цивільному об’єкту і повідомили про загиблих

Руйнування ТЦ в Бєлгороді

Згодом цю інформацію "підтвердив" губернатор Бєлгорода В’ячеслав Гудков і звинуватив в Україну в тому, що вона начебто вдарила по об’єкту цивільної інфраструктури, а саме: торговому центру. Губернатор заявив, що жертвами атаки буцімто стало 18 людей, які отримали поранення, серед них 5 дітей. Також він повідомив, що загинуло 5 людей серед них начебто і дитина.

За інформацією Гудкова, у Бєлгороді різні руйнування виявлено у семи приватних домоволодіннях. Мова йде про вибиті вікна, пошкоджені покрівлі та паркани. Також начебто пошкоджені 5 автівок і один магазин.

Разом з тим у Міноборони країни-агресора повідомили, що начебто знищили 14 українських реактивних снарядів за допомогою реактивної системи залпового вогню RM-70 "Вампір".

Нагадаємо, "Коментарі" розповідали, що у ніч проти 15 лютого в Росії з аеродрому Оленья в Мурманській області злетіло кілька бомбардувальників Ту-95мс. О 4.30 стало відомо про загрозу пусків ракет, повітряна тривога почала поширюватися по всіх регіонах України. Були чути сильні вибухи у Києві, Дніпрі, Львівській, Хмельницькій, Запорізькій, Івано-Франківській областях.

Також "Коментарі" розповідали, що 27 червня 2022 року росіяни вдарили по торгівельному центру в Кременчузі.  Як повідомив президент Володимир Зеленський, окупанти вдарили ракетами по торговому центру, де перебувало понад тисячу цивільних. Також глава держави зазначив, що об'єкт не становив жодної стратегічної цінності і не ніс загрози для російської армії. В результаті цієї терористичної атаки було багато жертв.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини