Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ООН відреагували на російський ракетний удар по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООН відреагували на російський ракетний удар по Україні

Гуманітарна координаторка ООН Деніз Браун засудила російський ракетний удар по Україні.

23 січня 2024, 14:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

23 січня Росія атакувала Україну комбінованим ракетним ударом, зокрема застосувала крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети. На черговий випадок російської агресії відреагувала координаторка з гуманітарних питань ООН в Україні Деніз Браун.

В ООН відреагували на російський ракетний удар по Україні

Гуманітарна координаторка ООН в Україні Деніз Браун. Фото з відкритих джерел

Представниця ООН Деніз Браун сама переконалась, як російські атаки впливають на всіх українців.

"Сьогодні вранці я пила каву вдома в Києві, мої сусіди збиралися на роботу, діти готувалися до школи, коли наші будинки почали здригатися від хвилі повітряних ударів по українській столиці", — повідомила Браун.

За її словами російські ракети пошкодили житлові будинки поруч з офісом ООН в Києві. Крім ударів по Києву, співробітники ООН також розповіли про наслідки атаки по Харкову. У місті працюють рятувальники, які намагаються дістати людей з під завалами житлового будинку, куди влучила російська ракета. Також руйнування зазнали й інші регіони України, зокрема і Дніпропетровська область.

"Ці удари є ще одним гірким нагадуванням про руйнування, страждання, горе і травми, які вторгнення РФ завдає мільйонам людей в Україні. Жорстокі та невибіркові удари по мирних мешканцях мають припинитися", — засуджує російську ракетну атаку Деніз Браун.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Валерій Залужний назвав кількість ракет, які вдалося знищити. За його словами у повітряному просторі України перебувала 41 ціль з яких ліквідували 21.

Також "Коментарі" писали, що під час перегляду російського контенту українці наповнюють бюджет Росії на мільйони доларів, які Путін використовує на війні в Україні. Таким чином Росія додатково отримала 5 млн доларів, або ж 10 тис. дронів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Степан

23 січня 2024, 15:16

Всі вже зрозуміли що таке ООН, )) це бездієва та безтолкова організація яка ні на що неможе вплинути, а її реакція на події в Україні виглядає як просто пук у повітря десь серед степу))


Новини