Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перегляд російського контенту вбиває українців: Росія отримала додатково 10 тисяч дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

Перегляд російського контенту вбиває українців: Росія отримала додатково 10 тисяч дронів

Під час перегляду російського контенту українці наповнюють бюджет Росії на мільйони доларів, які Путін використовує на війні в Україні.

23 січня 2024, 12:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські автори заробляють на українських переглядах та прослуховуванні свого контенту та сплачують податки до бюджету Росії, який ці кошти використовує на зброю для вбивства українців. Виявилось, що за рік українці проспонсорували російський бюджет на 5 мільйонів доларів або ж на 10 тис. FPV дронів.

Перегляд російського контенту вбиває українців: Росія отримала додатково 10 тисяч дронів

Перегляд російського контенту вбиває українців. Фото з відкритих джерел

Ресурс UA War Infographics використав власні розрахунки, а також інформацію видань "Економічна правда" та "Фокус" і підрахував кількість грошей, які отримали росіяни за монетизацію українських переглядів. Виявилось, що російські автори контенту заробили на переглядах з України понад 81 мільйон доларів. З цієї суми вони сплатили до російського бюджету 5 мільйонів доларів.

Перегляд російського контенту вбиває українців: Росія отримала додатково 10 тисяч дронів - фото 2

Інфографіка: UA War Infographics

Таким чином Росія отримала додатково до свого бюджету 5 мільйонів доларів за те, що українці переглядали російський контент на Youtube та слухали російську музику на інших платформах.

Зазначимо, що один FPV-дрон коштує близько 500 доларів. Це означає, що на 5 мільйонів доларів Росія, може придбати 10 тис. дронів та використати їх на війні проти України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський антимонопольний комітет оштрафував корпорацію Apple на 1,2 млрд рублів (13,5 млн доларів). У заяві антимонопольної служби РФ сказано, що Apple не надали альтернативних шляхів оплати в App Store. Цікаво, що це сталось попри те, що американська компанія залишила російський ринок у березні 2022 року та припинила продаж своєї продукції у РФ. Однак Apple сплатила штраф у січні 2024 року.
Також "Коментарі" писали про іноземні компанії, які залишились на російському ринку у 2024 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

24 січня 2024, 15:06

Так устроена экономика. Здесь не работают призывы к патротизму и прочая мишура. Раз люди выбирают такой контент, значит он им более интересен, или более для них информативен, все просто. Было бы интересно что-то другое, смотрели бы его. Лично у меня что украинский , что российский контент вызывает одинаковое отвращение, соответственно ни то ни то не смотрю

Ігор

23 січня 2024, 12:54

А от контент 95 нікого не приваблює - обрізаний. Найбільше вбивають західні гроші для корумпованих юдейців і вибухове залізо маразма Байдена. Показово, що за цей місяць, коли нічого зі США не надходить, зменшилась кількість жертв і руйнувань від ракет і дронів. Може саме так Бог юдейців турбується про Україну? Хто знає які його шляхи? Особливо, коли творець юдейців бачить, що ні корумпована влада ні мери ні власники нерухомості - рідня корумпованих та їх охоронці і обслуговуючий персонал таксисти, наприклад, не вважають цю війну своєю.


Новини