Головна Новини Суспільство Війна з Росією В обмін за голоси на псевдореферендумі росіяни пропонували людям військову форму на дітей, – СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

В обмін за голоси на псевдореферендумі росіяни пропонували людям військову форму на дітей, – СБУ

На Херсонщині окупанти на референдумі намагалися підкупити українців військовою формою для дітей

15 жовтня 2022, 12:05 comments2086
Поділіться публікацією:

Для видимості так званого референдуму про приєднання до Росії російські загарбники пропонували жителям Херсонської області "військову форму" для дітей. Так, у деокупованому селі Новоолександрівка співробітники СБУ виявили штаб-квартиру загарбників, де зберігалася така форма. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомила прес-служба СБУ.

В обмін за голоси на псевдореферендумі росіяни пропонували людям військову форму на дітей, – СБУ

Військовий дитячий одяг. Фото: СБУ

"Приміщення сільської ради окупанти використовували як базу для проведення "референдуму". Серед агітаційних матеріалів правоохоронці виявили там велику партію дитячого одягу в мілітарному стилі", – йдеться у повідомленні.

Цікаво, що знайдені речі хоч і були для дітей, але повністю копіювали форму російських військових, які сьогодні воюють в Україні та вбивають мирних громадян України. Такими подачками, як і продуктами харчування, російські загарбники намагалися купити голоси українців на фейковому референдумі.                                                                                                                                                                                    

Після того, як окупанти побачили, що місцеві жителі відмовляються від таких подачок, нічого іншого не залишилося, окрім як вдаватися до погроз і просто "малювати" голоси за приєднання до Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — мобілізація на всіх парах : чи вдалося Росії стабілізувати фронт. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – засновник SpaceX  Ілон Маск зробив заяву про роботу Starlink в Україні, попередивши про небезпеку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини