Головна Новини Суспільство Війна з Росією "В нього є яйця": офіцер розповів про військового, який увійшов в історію
commentss НОВИНИ Всі новини

"В нього є яйця": офіцер розповів про військового, який увійшов в історію

Український офіцер вважає, що дії Богдана Кротевича щодо порушень в армії можуть змінити українське військо.

30 липня 2024, 10:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Лейтенант Збройних Сил України з позивним "Алекс" заявив, що український військовослужбовець, начальник штабу "Азову" Богдан Кротевич увійшов в історію завдяки гучній заяві на генерал-лейтенанта Юрія Содоля. За словами майора, такий крок стане першим поштовхом до глобальних змін в армії.

"В нього є яйця": офіцер розповів про військового, який увійшов в історію

Начальник штабу "Азову" Богдан Кротевич. Фото з відкритих джерел

Український майор заявив, що вчинок Богдана Кротевича став прикладом та зможе змінити ситуацію в українській армії.

"На мою думку Тавр увійшов в історію своєю гучною заявою про Содоля, причому обійшовшись не лише словом, а ділом. Це перший поштовх до глобальних змін і це виключно його заслуга, заслуга в тому, що в нього є яйця", — вважає український лейтенант.

За словами військового, таким чином бійці почали більше говорити в медіа про "невдалі кадрові рішення командування" і цим впливати на подальшу поведінку таких командирів, зокрема виправлення таких осіб та їх покарання.

"Його приклад став певним проривом у взаємовідносинах підлеглих та командирів в медіа, після нього стали ланцюжком підійматися інші питання стосовно деяких посадових осіб", — заявив військовий.

Лейтенант ЗСУ також наголосив на необхідності, щоб ситуація не вийшла з під контролю і не було досягнуто протилежних ефектів, зокрема "по зняттю реально толкових командирів".

Нагадаємо, що 24 червня Богдан Кротевич написав заяву до ДБР на генерала Юрія Содоля заявивши, що той "вбив більше українських військових, ніж будь-який російський генерал". Через кілька днів президент України звільнив скандального генерала з посади командувача Об'єднаних Сил ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Богдан Кротевич вирішив подати до суду на ДБР через відмову відкрити справу проти Содоля.

Також "Коментарі" писали про можливі причини, чому ДБР не відкриває справу проти скандального генерала.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини