Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Москві з'явився меморіал жертвам ракетного обстрілу по будинку в Дніпрі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Москві з'явився меморіал жертвам ракетного обстрілу по будинку в Дніпрі

Невідомі в столиці Росії принесли квіти та іграшки до пам'ятника, щоб віддати шану загиблим від російської ракети.

17 січня 2023, 19:20 comments1136
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

До пам'ятника української письменниці Лесі Українки в Москві невідомі особи почали приносити квіти, дитячі іграшки та фото знищеного будинку в Дніпрі, куди влучила російська ракета. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на американське видання CNN.

В Москві з'явився меморіал жертвам ракетного обстрілу по будинку в Дніпрі

Росіяни несуть квіти до пам'ятнику Лесі Українки. Фото з відкритих джерел

14 січня по всій території України була повітряна тривога. Росія вчергове проводила свою масову терористичну ракетну атаку. Цього разу Кремль використав ракети Х-22, проти яких українське ППО практично безсиле.

Саме ця російська ракета влучила в житлову багатоповерхівку в Дніпрі та зруйнувала цілий під’їзд. За кілька днів пошуків та рятувальних операцій вдалось врятувати життя десяткам українців. Проте 17 січня ДСНС оголосила припинення пошуково-рятувальних робіт і таким чином стало відомо, що  від дій росіян загинули 44 людини, зокрема 5 дітей.

Як повідомляє видання CNN у Москві до пам'ятника Лесі Українки, який перетворився на імпровізований меморіал жертв в Дніпрі, почали зносити квіти, іграшки, а також рамку з фото будинку в який влучила російська ракета.

В Москві з'явився меморіал жертвам ракетного обстрілу по будинку в Дніпрі - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію росіян у соціальних мережах на ракетний удар по житловому багатоповерховому будинку у Дніпрі.

Також "Коментарі" писали про те, що російська армія загострює гуманітарну кризу на тимчасово окупованих територіях. Росіяни заборонили гривню, а також вимагають сплачувати за всі товари у російських рублях. Окрім того, окупанти залякують українців тим, що відберуть у них житло, якщо мешканці окупованих територій не заплатять за комунальні послуги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини