Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Міноборони відповіли, коли озвучать втрати ЗСУ у війні з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

В Міноборони відповіли, коли озвучать втрати ЗСУ у війні з Росією

Україна не розкриває втрати ЗСУ з міркувань військової науки

14 грудня 2022, 16:17
Поділіться публікацією:








У Міністерстві оборони України не повідомляють про втрати Збройних сил України з міркувань військової науки. Але після закінчення війни з Росією їх офіційно оприлюднять. Про це повідомляють "Коментарі" посилаючись  на слова заступниці міністра оборони Ганни Маляр під час телемарафону.

В Міноборони відповіли, коли озвучать втрати ЗСУ у війні з Росією

Ганна Маляр (фото з відкритих джерел)

У своїй заяві Ганна Маляр пояснила, що тактика поведінки військ  у військовій науці залежить від співвідношення втрат у противника. Тобто, в результаті певного відсотка втрат, може змінитися тактика дій армії.

"Щоб ворог не володів цією інформацією, її приховують, от і все. Закінчиться війна, все стане відомо. Родичі одержують виплати, ми ховаємо загиблих, це неможливо буде приховати", — заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в Міноборони заговорили про нову хвилю мобілізації. Збройним силам Україні треба компенсувати втрати й відновити сили тих військових, які отримали поранення на війні. Відтак про нову хвилю мобілізації збираються публічно говорити вже в наступному році. Про це повідомила заступниця голови Міноборони України Ганни Маляр. За її словами, ЗСУ потрібно замінити тих воїнів, які боронять нашу країну з початку війни. Окрім цього, вона пояснила, що про нову хвилю призову до лав ЗСУ публічно говоритимуть вже з початку нового року.

 Також "Коментарі" писали про те, що Пушилін розкрив плани Путіна щодо окупації нових населених пунктів в Україні. Ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін у своєму інтерв'ю російському агентству "РІА Новини" розповів про бажання російських військ захопити нові українські міста. Які бойовик чомусь називає "російськими". Так маріонетка Кремля заявив, що мають бути "звільнені" Чернігів, Одеса та інші міста. Пушилін не став називати запланованих термінів окупації української території. За його словами, насамперед Кремль зосереджений на повному захопленні Донецької області.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини