Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Це російські міста": Пушилін розкрив плани Путіна щодо окупації нових населених пунктів в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це російські міста": Пушилін розкрив плани Путіна щодо окупації нових населених пунктів в Україні

Ватажок "ДНР" Денис Пушилін заявив про плани Москви захопити Одесу та Чернігів

14 грудня 2022, 14:00 comments2059
Поділіться публікацією:

Ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін у своєму інтерв'ю російському агентству "РІА Новини" розповів про бажання російських військ захопити нові українські міста. Які бойовик чомусь називає "російськими". Так маріонетка Кремля заявив, що мають бути "звільнені" Чернігів, Одеса та інші міста. Пушилін не став називати запланованих термінів окупації української території. За його словами, насамперед Кремль зосереджений на повному захопленні Донецької області.

"Це російські міста": Пушилін розкрив плани Путіна щодо окупації нових населених пунктів в Україні

Денис Пушилін. Фото: з відкритих джерел

Так званий "глава ДНР" наголошує, що насамперед загарбники сконцентровані на повній окупації всієї Донецької області. Однак на цьому бойовики зупинятися не мають наміру. При цьому вони мають намір "виправдовувати" свій наступ постачанням західної зброї Україні.

"На даний момент ми сконцентровані для звільнення Донецької народної республіки [Донецької області]. Але з урахуванням озброєння, що поставляється на територію України, з урахуванням тих дій, які роблять і продовжують вживати колективний Захід щодо частини України, що залишилася, ми усвідомлюємо, що для того, щоб забезпечити безпеку території ДНР, її мешканців, нам необхідно буде відсунути супротивника на таку відстань, щоб супротивник не зміг діставати до наших населених пунктів", — заявив Пушилін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спроба № 2 широкомасштабного наступу РФ: чи буде вона чому не можна допустити заморожування війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – останнє попередження для Кремля: про що говорить готовність Лондона поставити Києву далекобійну зброю




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини