Головна Новини Суспільство Війна з Росією В мережу потрапило відео, яке показує різницю між українськими військовими та російськими
commentss НОВИНИ Всі новини

В мережу потрапило відео, яке показує різницю між українськими військовими та російськими

Відео з українським військовим та пораненим російським окупантом здивувало мережу.

17 вересня 2022, 23:39
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська армія до війни в Україні вважалась другою армією світу. Жителі РФ часто називають себе патріотами та використовують різноманітні популістичні гасла. Одне з таких популярних гасел звучить як "своих не бросаем". У мережу потрапило чергове відео, як російські військові залишили свого живого, але пораненого побратима в ямі.

В мережу потрапило відео, яке показує різницю між українськими військовими та російськими

Український військовий обіцяє допомогти окупанту, якого лишили свої. Фото з відкритих джерел

Українські військові перейшли в контрнаступ та відбивають раніше захоплені території у російської армії. На опублікованому відео один з українських військових повідомляє, що вони зайняли точку та обороняють позиції. Далі український боєць переводить камеру на пораненого російського окупанта і говорить, що його кинули свої ж.

Українець каже, що він готовий допомогти російському військовому, та спробує його врятувати. І це не зважаючи, що саме ці російські військові до того відкривали вогонь по українцях. А їх колеги обстрілюють українські цивільні міста та селища. І окрім цього створюють воєнні злочини у Бучі, Ізюмі та інших містах.

Під час зйомок відео на задньому фоні чути постріли з вогнепальної зброї.

Відео з російським пораненим окупантом в ямі, якого український військовий обіцяє врятувати можна переглянути нижче. Увага, на відео присутня ненормативна лексика!

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, чим займаються російські військовополені в Україні. Відповідне відео опублікував начальник штабу спецпідрозділу "Кракен" Костянтин Немічев.

Також, "Коментарі" писали про стрілянину між членами ПВК "Вагнер" та кадирівцями, яка відбулась 17 вересня в тимчасово окупованому Херсоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини