Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо чим займаються російські військові в українському полоні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо чим займаються російські військові в українському полоні (ВІДЕО)

Росіяни відпрацьовують за своє вторгнення в Україну.

17 вересня 2022, 17:00 comments1360
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

З початку вторгнення в Україну росіяни втратили майже 55 тис. особового складу. Деякі солдати РФ були схоплені та потрапили в полон. Їх арештовують, але також залучають до роботи по відбудові країни. Деяка робота, може бути не дуже приємна для російських окупантів. Одне з таких завдань для росіян опублікував начальник штабу спецпідрозділу "Кракен" Костянтин Немічев у себе в Telegram.

Стало відомо чим займаються російські військові в українському полоні (ВІДЕО)

Росіяни відпрацьовують за своє вторгнення в Україну. Фото з відкритих джерел

На відео видно як російські військовополонені працюють. Відеозапис був зроблений у Куп'янську на Харківщині 16 вересня цього року.

У короткому відео можна побачити бійця українського добровольчого загону "Кракен", який показує, що робили путінські солдати, які потрапили в полон під час російського вторгнення в Україну. Тепер, як військовополонені, вони відновлюють завдані ними збитки. Росіяни на відео стерли російський триколор і намалювати на ньому український прапор.

Відео полонених росіян за роботою можна переглянути нижче:

Більшість росіян говорять, що вони не знали про справжню мету операції. Командири до останнього тримали в таємниці інформацію про вторгнення. Як підкреслили затримані, до них добре ставляться, їх регулярно відвідують представники ООН і Міжнародного Червоного Хреста. Офіційної інформації про те, скільки російських військових в Україні, немає. Їх кількість постійно змінюється завдяки регулярному обміну полоненими.

Під час російського вторгнення в Україну Куп'янськ був окупований російськими військами з 27 лютого по 10 вересня 2022 року і був важливим комунікаційним вузлом. Але під час контрнаступу ЗСУ місто повернулось під владу України.

Раніше, "Коментарі" повідомляв, що український фермер скаржиться на ЗСУ через забраний у нього трофейний танк.

Також, "Коментарі" писали, що росіяни набирають в приватну компанію в'язнів з російських в'язниць.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини