Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин набирає в ПВК "Вагнер" засуджених для війни в Україні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин набирає в ПВК "Вагнер" засуджених для війни в Україні (ВІДЕО)

Євгеній Пригожин виступив з промовою перед в’язнями та майбутніми новобранцями.

14 вересня 2022, 20:39
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський бізнесмен Євгеній Пригожин, який відомий за прізвиськом "кухар Путіна" вербує російських засуджених чоловіків. Відео з промовою Пригожина опублікував на своєму акаунті в Twitter болгарський журналіст та один з основних авторів видання Bellingcat Христо Грозев.

Пригожин набирає в ПВК "Вагнер" засуджених для війни в Україні (ВІДЕО)

Пригожин набирає в ПВК "Вагнер" засуджених для війни в Україні. Фото звідкритих джерел

На відео "кухар Путіна" ходить між в’язнями однієї з російських колоній та закликає йти на війну в Україну. На початку відео Пригожин називає себе представником приватної військової компанії ПВК "Вагнер" та розповідає про складні бойові дії в Україні.

За його словами війна в Україні не схожа на чеченську та набагато важча. Боєприпасів йде в кілька разів більше ніж у Сталінграді.

Далі Євгеній Пригожин називає кілька гріхів, які заборонено робити під час служби у військовій приватній компанії, серед основних це дезертирство, алкоголь, наркотики, мародерство та сексуальні контакти.

Набирають засуджених віком від 22 років до 50 років, хоча можуть бути і винятки.

В’язням обіцяють, що після шести місяців у ПВК "Вагнер" вони можуть вийти на свободу або й надалі служити в компанії. Пригожин, підкреслює, що назад у в’язницю ніхто не повернеться.

Відео з Євгеном Пригожиним та його промовою до російських засуджених чоловіків можна переглянути нижче:

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що російська влада набирає особовий склад у психлікарні одного з  російських міст, на сайті якого з’явилось відповідне оголошення.

Також, видання "Коментарі" писало про російських окупантів, що залишили українські території. За свідченнями місцевих жителів вони крали усе, від виделок і ложок до взуття старших людей.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини