Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські окупанти знову крадуть, цього разу виделки, ножі та взуття пенсіонерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти знову крадуть, цього разу виделки, ножі та взуття пенсіонерів

Військові РФ знову підтвердили свою ганебну звичку.

12 вересня 2022, 14:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Мешканці звільнених територій України радо зустрічають своїх воїнів. Основний контрнаступ зараз відбувається на Харківщині, але й на півдні країни українці звільняють окремі міста. Серед цих містечок і селище Нововознесенське в Херсонської області. Саме його покинули росіяни під тиском українських військ, а мешканці села з радістю зустріли визволителів та поділились з ними своїми емоціями. Про це пише BBC Україна.

Російські окупанти знову крадуть, цього разу виделки, ножі та взуття пенсіонерів

Військові РФ знову підтвердили свою ганебну звичку. Фото з відкритих джерел

Це місце потрапило до рук росіян наприкінці березня. Мешканка селища Наталя з усмішкою згадує момент визволення села, коли звідти вигнали ненависних окупантів. Раніше вона господарювала там у тиші та спокої до приходу росіян 29 березня. За її словами російські окупанти крали, а що не могли взяти з собою те просто знищували. Тягли військові РФ усе від виделок і ложок до взуття пенсіонерів.

Далі в статті визволені селяни діляться емоціями від зустрічі з українськими військовими. Більшість з них називає російських окупантів сараною. А коли зустріли українську армію, то від щастя плакали та обіймали військових.

З початку вересня Збройні сили України повернули собі близько 3 тис. квадратних кілометрів окупованої землі. Наразі журналістів, у тому числі з BBC, тримають подалі від фронту. Вони не можуть перевірити всі заяви України, але Росія сама визнає, що її війська відступили з частини Харкова, стверджуючи, що їх було "перегруповано", а не вигнано.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни крадуть українські пісні та виконують їх російською.

Також, "Коментарі" писали, як український контрнаступ створює зневіру та паніку у жителів РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини