Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Чому росіяни крадуть українські пісні Скрябіна, Океану Ельзи, KAZKA, Go_A? Відповідь психолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому росіяни крадуть українські пісні Скрябіна, Океану Ельзи, KAZKA, Go_A? Відповідь психолога

Росіяни знову осоромились. Тепер вони крадуть українські пісні та співають їх російською. Чому вони це роблять відповіла українська психологиня.

24 серпня 2022, 10:58
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








З початку повномасштабного вторгнення вчинки росіян встигли перетворитись на меми. Нам уже відомо, що росіяни крадуть холодильники, пральні машинки та навіть собачі будки чи унітази. У культурному просторі усе не набагато краще. 

Росіяни і далі продовжують красти. На ютубі з'явилось безліч пісень, які росіяни вкрали в українців, та переспівали їх російською. Серед найвідоміших таких прикладів можна згадати:
  • Океан Ельзи – Обійми;
  • Скрябін – Мам;
  • Бумбокс – Ой у лузі червона калина;
  • KAZKA – Плакала;
  • Go_A – Шум.
Дісталось навіть вічній українській класиці, пісню Софії Ротару – Червона рута, також виконують російською мовою.
На питання чому росіяни не генерують щось самі, а крадуть і що це про них говорить у цій війні відповіда психологиня Діна Веселкова.
Вони не хворі клептомани. Перша причина – це їх рабське мислення. За всю свою історію вони звикли комусь належати, діяти по шаблону, як барин скаже, так і зроблю. Ось їм і сказали створити якийсь творчий продукт, щоб підтримати бойовий дух, вони і зробили – виклали дітей буквою Z чи змавпували наші тренди. – сказала психологиня.

Далі вона ж додала:

Але ж їх 140 млн, там точно є якісь винятки із правил, творчі, креативні люди. Але де їх результати, чому вони нічого не створюють? Бо насправді вони самі не вірять у свою правоту та перемогу десь на підсвідомому рівні. Кожного місяця у них змінюється війна, їх "спецоперація", то демілітаризація, то звільнення Донбасу, то вони воюють за свою родіну і проти НАТО. Про що їм тоді співати? Про вкрадені унітази? Їм тоді залишається переспівувати українські пісні. – наголосила Діна Веселкова.

Раніше "Коментарі" писали, що росіяни вкрали в Україні сонячну станцію.

Чому росіяни крадуть українські пісні Скрябіна, Океану Ельзи, KAZKA, Go_A? Відповідь психолога

Росіяни крадуть українські пісні



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини