Головна Новини Суспільство події Росіяни розібрали та вкрали найбільшу сонячну станцію в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни розібрали та вкрали найбільшу сонячну станцію в Україні

Сонячна електростанція Тоkmak Solar Energy розміром 100 футбольних полів

23 червня 2022, 14:27
Поділіться публікацією:

У той час, як російська пропаганда не перестає вкладати у вуха людей бредні про те, що російські військові займаються в Україні денацифікацією та демілітаризацією насправді все більше схоже на те, що окупанти прийшли в Україну, щоб завдати максимальної шкоди економіці країни. Підтвердженням цього є нещодавня новина, що російські загарбники вкрали найбільшу в Україні сонячну електростанцію. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє 5 канал із посиланням на місцевих жителів Запорізької області.

Росіяни розібрали та вкрали найбільшу сонячну станцію в Україні

СЕС 50 МВт Токмак Solar Energy. Фото: з відкритих джерел

Найбільша в Україні сонячна електростанція розташована під Токмаком у Запорізькій області. Після того, як частина Запорізької області була окупована, загарбники почали демонтувати, розбирати, упаковувати, а потім вивозити панелі.

Для інформації СЕС 50 МВт Тоkmak Solar Energy біля Токмака – найбільша сонячна електростанція в Україні. Її площа 96 га дорівнює близько 100 футбольним полям. Потужність – 50 МВт.

Коментуючи інформацію, нардеп "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко відзначив у себе в Телеграм, що подія ще раз підтверджує справжні наміри росіян, які прийшли на українську землю.

"Вони прийшли: вкрасти наші холодильники, пральні машини та сонячні електростанції. Як глава МФО "Чиста енергія – здорове навколишнє середовище" хочу сказати під*расам з росії: ви цією сонячною станцією придушитеся. І холодильниками, і зерном, і пральними машинами, – написав Гончаренко.

Читайте на порталі "Коментарі" — час уже підтискає: експерти розповіли, чому Україна має лише один варіант – як бути із зерном у портах.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Захід раптом прозрів : що означає заява Шольца — чому тепер про мир з Росії не може бути й мови.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини