Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український фермер скаржиться на ЗСУ, у нього забрали трофейний танк (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український фермер скаржиться на ЗСУ, у нього забрали трофейний танк (ВІДЕО)

Українець хотів залишити танк в себе.

14 вересня 2022, 23:00 comments3886
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Коли українська армія перейшла в контрнаступ, росіяни почали тікати з окупованих територій, залишаючи важку техніку. Цією ситуацією намагався скористатися український фермер, який допомагав буксирувати танки на військові бази. Він думав, що міг би залишити собі одну одиницю техніки, але відповідь українських солдатів його здивувала.

Український фермер скаржиться на ЗСУ, у нього забрали трофейний танк (ВІДЕО)

Український фермер скаржиться на ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Український фермер розповів, що в містечку Тростянець, Сумської області, росіяни тікали і залишили велику кількість військової техніки, серед якої було близько 80 танків.

Українець поділився своїми пригодами, він заявив, що хоч не є дуже розумним, але зміг завести танк, адже машина, все одно залишається машиною. А також сказав, що на щастя техніка не стріляла. Один з танків він хотів собі забрати, але не вдалося, 93-тя бригада його конфіскувала. У кінці відео фермер погрожує ЗСУ.

Я їм вспомню! – каже фермер.

Переглянути ролик, як український фермер скаржиться на забраний у нього танк можна переглянути нижче:

Цікаво, що за кожну військову техніку доставлену до українських військ можна отримати компенсацію та певний набір продуктів харчування.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що російський бізнесмен вербує в'язнів для війни в Україні. Євгеній Пригожин з ПВК "Вагнер" виступив перед засудженими громадянами РФ та розповів, що їх буде амністовано після боїв в Україні.

Також, видання "Коментарі" публікувало відео, де російські танкісти вистрибують зі своєї техніки на ходу. Вони побачили одного українського воїна. У кінці відео їх танк врізався в дерево.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини