Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кадирівці почали воювати з вагнерівцями у Херсоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадирівці почали воювати з вагнерівцями у Херсоні

Можливо відбувся конфлікт між російськими військовими угрупуваннями

17 вересня 2022, 22:48 comments1910
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Херсоні, який наразі тимчасово окупований російськими військами відбулася перестрілка. Речник Одеської ОВА Сергій Братчук вважає, що це конфлікт між військовими Рамзана Кадирова та членами професійної військової компанії "Вагнер". Про це речник пише у своєму Telegram каналі.

Кадирівці почали воювати з вагнерівцями у Херсоні

Кадирівці почали воювати з вагнерівцями у Херсоні. Фото з відкритих джерел

Про перестрілку, яка відбулась 17 вересня у Херсоні заявляють безліч українських та місцевих ЗМІ публікують відео, де чути автоматні черги та вибухи від застосування гранат. За їх твердженнями у Херсоні відбуваються вуличні бої.

На стрілянину відреагував Сергій Братчук. Він раніше вже писав, що між чеченцями під проводом Рамзана Кадирова та росіянами, які входять у військове угрупування "Вагнер" може статися сутичка. Але навіть речник Одеської ОВА не очікував, що це станеться так швидко.

Повідомлення від Сергія Братчука можна прочитати нижче:

Російські пропагандисти, які приїхали на стрілянину та вуличні бої стверджують, що це все спеціальна операція проти тероризму.

Речник Одеської ОВА, дещо раніше повідомляв, що в Росії триває прихована мобілізація і створюються національні батальйони. Братчук вважає, що таким чином може початися етнічна різня між росіянами.

Раніше, "Коментарі" повідомляли про звернення Рамзана Кадирова, який обіцяв відправити 10 тис. своїх воїнів для боротьби з українськими "націоналістами" та "бандерівцями". За словами Кадирова вони будуть розміщенні в межах Херсонської, Запорізької та Донецької областей.

Також "Коментарі" писали, що знищили в Херсоні одним ударом одразу близько 180 російських окупантів. 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини