Головна Новини Суспільство Війна з Росією В країні НАТО знайшли уламки російських дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

В країні НАТО знайшли уламки російських дронів

На території Румунії знайшли нові уламки російських безпілотників.

1 серпня 2024, 08:13
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Міністерство оборони Румунії повідомило, що виявило нові уламки російських дронів в районі Чеаталькіойської комуни поблизу українського кордону. В румунському міністерстві засудили російські напади  на українську цивільну інфраструктуру.

В країні НАТО знайшли уламки російських дронів

Російський дрон. Фото з відкритих джерел

Після кількох виявлених уламків російських дронів поблизу міста Тульча румунські фахівці продовжили пошуки українського прикордоння та 31 липня знайшли нові залишки російської військової техніки.

"31 липня, елементи безпілотників також були підтверджені в районі Чеаталькіойської комуни. Запроваджено стандартні операційні процедури для таких ситуацій", — повідомили в Міноборони Румунії.

Міністерство оборони зазначило, що усі уламки були знайдені поза населеними пунктами і від них не постраждали люди чи місцева інфраструктура. Також румунські фахівці спростували інформацію про російські дрони, які нібито розбились в межах кількох румунських сіл поблизу кордону.

"Ми також повторюємо рішуче засудження нападів, здійснених РФ на деякі цілі та елементи української цивільної інфраструктури, які є невиправданими та такими, що серйозно суперечать нормам міжнародного права", — наголосили в країні НАТО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про першу реакцію Румунії, коли Україна повідомила, що російські безпілотники перетнули повітряний простір країни НАТО.

Також "Коментарі" писали про те, що у Румунії пояснили, чому не можуть збивати російські безпілотники над Україною. За словами прем'єр-міністр Марчела Чолаку, для цього Румунії доведеться обстрілювати Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини