Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Ізраїль приїхала українська делегація. Яка мета
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїль приїхала українська делегація. Яка мета

Український високопоставлений військовий вирушив разом з делегацією до Ізраїлю для перемовин про ППО.

29 листопада 2022, 13:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ввечері, 28 листопада, до Ізраїлю прибула українська делегація з генерал-майором Збройних сил України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter журналістки видання 13TV Морії Волберг.

В Ізраїль приїхала українська делегація. Яка мета

Прапори Ізраїлю та України. Фото: з відкритих джерел

Ізраїльська кореспондентка Морія Волберг повідомляє, що з Києва приїхала делегація на чолі з високопоставленим військовим української армії. Українська делегація має зустрітись з офіційними особами Армії оборони Ізраїлю, також відомої як ЦАХАЛ.

Волберг вважає, що ціль візиту українців, це співпраця між двома країнами по будівництву протиповітряних систем оборони.

Переглянути повне повідомлення в Twitter від Морії Волберг можна нижче:

В Ізраїль приїхала українська делегація. Яка мета - фото 2

Наразі невідомо, хто з українських посадовців і військових перебуває в делегації в Ізраїлю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на півдні України помітили вперше ізраїльську військову техніку — це бронетранспортер GAIA Amir. Бронетранспортер ізраїльського виробництва має багатоцільове призначення. Техніка може використовуватись для розвідувальних цілей, логістичних перевезень, швидкого наступу, перевезення особового складу та як швидка допомога. Загалом БТР GAIA Amir здатен перевозити 12 осіб.

Також "Коментарі" писали про зброю, яка ще не надходила до України, але перебуває на розгляді військових експертів у США. Це невеликі і високоточні снаряди від компанії Boeing. Постачання Ground-Launched SmallDiameter Bomb (GLSDB) може розпочатись весною 2023 року. Військові аналітики вважають такі снаряди досить дешевими та планують їх купити достатньо велику кількість.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини