Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Італії пояснили, коли Україна стане членом НАТО: сигнал Росії дуже чіткий
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії пояснили, коли Україна стане членом НАТО: сигнал Росії дуже чіткий

Очільник МЗС Італії Антоніо Таяні розповів, що Україна стане членом ЄС, а після закінчення війни приєднається до НАТО.

19 лютого 2024, 12:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні заявив, що Україна стане членом Європейського Союзу та НАТО, однак вже після закінчення війни. За його словами сигнал Росії у тому, що Україна буде членом ЄС, а потім міжнародна спільнота зосередиться на вступі України до НАТО.

В Італії пояснили, коли Україна стане членом НАТО: сигнал Росії дуже чіткий

Очільник МЗС Італії Антоніо Таяні. Фото з відкритих джерел

Під час виступу на Мюнхенській конференції з безпеки Антоніо Таяні заявив, що повідомлення від Росії дуже чітке щодо вступу України в ЄС.

"Сигнал Росії дуже чіткий: Україна буде членом Європейського Союзу, а потім ми працюємо над тим, щоб Україна стала членом НАТО", — сказав Таяні.

За його словами вступ України до НАТО залишається неможливим, через війну в Україні, яку спровокувала Росія своїм повномасштабним нападом. Антоніо Таяні вказує, що вступ під час війни може означати початок глобального військового конфлікту.

"Ми повинні бути дуже розсудливими, тому що наявність повноправного члена НАТО у війні з Росією означає Третю світову війну", — передає слова очільника МЗС Італії інформаційна агенція Reuters.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що верховний представник ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель під час виступу на Мюнхенській конференції з безпеки закликав партнерів по Європейському Союзу до активніших та рішучих дій через небезпеку закінчити війну в Україні на користь Росії. За його словами це може статись через три місяці у разі зволікання з допомогою Україні.

Також "Коментарі" писали про командувача Сухопутних військ Олександра Павлюка, який заявив, що Україна почала підготову до війни проти Росії за п'ять місяців до повномасштабної агресії РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

19 лютого 2024, 13:14

Развод для лохов! Никогда не станет членом нато. Украину тупо использут руками жидовской свиньи!


Новини