Головна Новини Суспільство Війна з Росією Боррель зробив тривожне попередження: коли вирішиться ситуація на полі бою
commentss НОВИНИ Всі новини

Боррель зробив тривожне попередження: коли вирішиться ситуація на полі бою

Жозеп Боррель закликав партнерів по ЄС до активніших та рішучих дій через небезпеку закінчити війну в Україні на користь Росії.

19 лютого 2024, 09:53
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель під час виступу на Мюнхенській конференції заявив, що Європа має знайти інший підхід до допомоги Україні. За словами Борреля ситуація на війні в Україні може бути вирішена за три місяці.

Боррель зробив тривожне попередження: коли вирішиться ситуація на полі бою

Представник ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель. Фото з відкритих джерел

Жозеп Боррель на Мюнхенській конференції з безпеки заявив, що європейці на кількох рівнях не розуміють ситуацію, яка складається на війні та потреби України для протистояння Росії.

"Я думаю, ми поки що цього не розуміємо, але треба усвідомити, що ми перебуваємо в ситуації війни. Я думаю, що на найвищих рівнях, на середніх рівнях і, можливо, громадська думка ще не розуміє ситуації, яка потребує зовсім іншого підходу", — заявив Боррель.

Голова дипломатії ЄС зробив попередження, що через такий підхід війна в Україні може закінчитись не на користь Києва.

"Не просто "подивімось наступного місяця на Раді глав МЗС". Ні, через три місяці ситуацію вже буде вирішено на полі бою", — сказав Жозеп Боррель.

Попри свої тривожні заяви, Боррель у підсумку закликав партнерів по Європейському Союзу активніше діяти, щоб не допустити такої ситуації на війні в Україні: "ми маємо стати швидшими та рішучішими".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Джо Байден назвав винних у захопленні росіянами Авдіївки.

Також "Коментарі" писали, що президент Росії Володимир Путін заявив про готовність вести мирні переговори про закінчення війни в Україні, тоді як російський політик Дмитрій Медведєв в той же день пригрозив ядерними ударами по Україні, США, Німеччині та Великій Британії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини