Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін заявив про готовність вести мирні переговори про закінчення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив про готовність вести мирні переговори про закінчення війни в Україні

Президент Росії Володимир Путін у пропагандистській промові звинуватив Україну у відсутності бажання йти на мирні переговори, а натомість заявив, що у Кремлі відкриті до діалогу.

18 лютого 2024, 13:07 comments6559
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що готовий вести діалог щодо закінчення війни в Україні. Разом з тим російський президент звинуватив Україну у відсутності бажання закінчити війну мирними переговорами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін заявив про готовність вести мирні переговори про закінчення війни в Україні

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін під час інтерв’ю російському пропагандистському журналісту Павлу Зарубіну заявив, про готовність почати мирні переговори.

"РФ готова до діалогу щодо українського врегулювання, питання в тому, чи хоче цього Київ", — сказав Путін.

Далі російський президент звинуватив Україну нібито у відсутності бажання йти на мирні переговори щодо закінчення війни.

"Росія навіть після початку спецоперації прагнула завершити конфлікт мирним шляхом, але Україна цього не захотіла", — додав Путін.

Наголосимо, що у Кремлі не вперше стверджують про готовність йти на мирні переговори, однак на умовах відмови України від Криму та інших тимчасово окупованих територій. 

На противагу заявам Росії, Україна створила "Формулу миру", яка має на меті отримати міжнародне визнання. У ній Україна відповідно до міжнародних норм та законів закликає до виходу з українських територій російських військ станом на 1991 рік. Крім того, у документі буде закладено основні засади безпеки України, а також покарання для Росії та російських діячів за військову агресію проти України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Пєсков відповів, чи існують можливості для мирних переговорів з Україною.

Також "Коментарі" писали про Лаврова, який у США зробив нову заяву про переговори з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

23 лютого 2024, 10:35

Про депутатів забули , там можна і 99% забирати на війну з кацапами . Все одно толку від них простим людям , НЕ МАЄ , І НЕ БУДЕ НІКОЛИ . Левина доля прийняття законів , для знищення української нації , не для того щоб людям жилось добре , а для того щоб були рабами в себе , на своїй землі , яку так успішно продають сотнями гектарів .

тьфу на жидобанду

23 лютого 2024, 10:33

ЩОБ ТИ жидо-клоун зеленський з своїм татусем-паразитом ПОДОХ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій РАЗОМ ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком в смердячій гівно-вигрібній ямі!!!!


Новини