Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Іспанію прибули українські військові: якою зброєю навчатимуться керувати (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанію прибули українські військові: якою зброєю навчатимуться керувати (ФОТО)

Українські військові проходитимуть курс навчання на ЗРК Hawk

8 листопада 2023, 17:40
Поділіться публікацією:

Вже на території Іспанії знаходиться група українських захисників, яка проходитиме навчання на зенітно-ракетних комплексах Hawk. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив Штаб оборони Іспанії.

В Іспанію прибули українські військові: якою зброєю навчатимуться керувати (ФОТО)

До Іспанії прибула група українських військових для навчання на ЗРК Hawk

"Продовження заходів, уже проведених у першій половині 2023 року, 74-й зенітно-артилерійський полк проводить новий курс навчання для кількох десятків українських військовослужбовців використання та обслуговування ракетного комплексу Hawk", — йдеться у повідомленні.

У Штабі оборони зазначають, що таким чином вони допомагають у покращенні можливостей протиповітряної оборони перед серйозною загрозою, що виходить від засобів нападу противника, будь то літаки, ракети або безпілотники різних типів.

Іспанські військові наголошують, що Hawk вже довів свою ефективність на війні в Україні, що неодноразово підкреслювали українську владу виявилося дуже ефективним, про що неодноразово заявляли. Пройшовши комплексне навчання в Іспанії воїни ЗСУ набудуть необхідних навичок та знань з експлуатації зенітної системи Hawk за допомогою інтенсивної програми навчання та підготовки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — днями глава держави повідомив, що Україна отримала додаткові системи протиповітряної оборони NASAMS . Вони вже стали на бойове чергування та будуть потужним посиленням ППО напередодні зими.

Також видання "Коментарі" повідомляло – позаду вже 620 днів широкомасштабного російського вторгнення в Україну. Окупанти готуються до нового масованого штурму Авдіївки, під час місяця атак на яку зазнали величезних втрат. Глава Міноборони України Рустем Умеров просить західних партнерів більше боєприпасів. Сторони обмінюються точковими ракетно-дроновими ударами, готуючись до масованих з настанням холодів. Що зараз можна сказати про ситуацію в російсько-українській війні і навколо неї? Які прогнози на найближче майбутнє? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

В Іспанію прибули українські військові: якою зброєю навчатимуться керувати (ФОТО) - фото 2

В Іспанію прибули українські військові: якою зброєю навчатимуться керувати (ФОТО) - фото 3




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини