Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Генштабі розповіли про ситуацію в Бахмуті
commentss НОВИНИ Всі новини

В Генштабі розповіли про ситуацію в Бахмуті

Вона лишається складною

4 квітня 2023, 10:03
Поділіться публікацією:

На Бахмутському напрямку ворог намагається "взяти під повний контроль місто Бахмут, продовжує його штурмувати". Про це повідомляють "Коментарі", цитуючи ранкове зведення Генштабу Збройних сил України.

В Генштабі розповіли про ситуацію в Бахмуті

Бахмут - це Україна

"Вів безуспішні наступальні дії поблизу населених пунктів Оріхово-Василівка та Іванівське. Підрозділи сил оборони протягом доби відбили 32 атаки противника на зазначеній ділянці фронту", — зазначають українські військові.

За даними Генштабу, від ворожих обстрілів на цій ділянці фронту постраждали населені пункти, що знаходяться у районі бойового зіткнення, серед них: Васюківка, Оріхово-Василівка, Новомаркове, Богданівка, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Озарянівка, Дачне, Олександро-Шульгине, Залізне та Нью-Йорк Донецької області.

Нагадаємо, що напередодні засновник ПВК "Вагнер" Пригожин заявив про "юридичне" взяття Бахмуту, в Офісі президента України це заперечили та назвали фейком.

Тим часом, у США зробив тривожну заяву про перспективи ООН. Сьогодні ООН не виконує тих функцій, які покладалися на організацію перед її створенням. Багато в чому це відбувається через те, що постійними членами Ради безпеки ООН є Китай та Росія, які нехтують міжнародним правом. Таку думку висловив екс-держсекретар США Майк Помпео під час візиту до Києва.

"Ми бачили, як Радою ООН з прав людини керували іранці. Ми бачили, як венесуельці відповідали за права людини в ООН разом із іранцями, які ставилися до жінок як до власності... Ми бачимо це знову і знову", — заявив Помпео.

Він додав, що членство Китаю та Росії в Раді безпеки ООН є пережитком минулого, обидві ці країни нехтують міжнародним правом. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини