Головна Новини Суспільство Війна з Росією Голова Офісу президента прокоментував ситуацію в Бахмуті
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Офісу президента прокоментував ситуацію в Бахмуті

Андрій Єрмак, як завжди, був небагатослівним

3 квітня 2023, 12:01
Поділіться публікацією:

У відповідь на заяву голови ПВК "Вагнер" Пригожина про нібито "юридичне" взяття Бахмуту - нібито, 2 квітня, в 23.00, над будівлею міської адміністрації піднято російський прапор та прапор ПВК — голова Офісу президента України Андрій Єрмак поширив своє повідомлення у власному телеграм-каналі.

Голова Офісу президента прокоментував ситуацію в Бахмуті

Бахмут - це Україна

Він, як завжди, був небагатослівним:

"Бахмут — це Україна. Спокійно реагуйте на фейки тих, хто вигадує "пабєду", якої в реальності нема", — написав голова Офісу президента.

Нагадаємо, що "кухар Путіна" напередодні заявив, що "юридично Бахмут узятий", хоча сам же додає, що "у західних районах зосереджений противник".

Нагадаємо, що раніше експерти повідомляли, що росіяни, що неспромоглись прорвати український фронт можуть спробувати оголосити перемогою захоплення Бахмуту, Авдіївки чи якогось іншого локального участку фронту.

"У противника для наступу на всій ширині фронту сил недостатньо. Швидше за все, ворог намагатиметься обмежитися в оперативному та тактичному плані захопленням знакових міст — Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки. Може статися так, що це стане заключною точкою цієї операції, так і не здійснивши прорив нашої оборони", — пояснив експерт. 

Заступник міністра оборони Ганна Маляр закликала суспільство довіряти українським військовим:

"Ситуація у Бахмуті залишається дуже напруженою, — написала ввечорі 2 квітня Ганна Маляр. — Ворог робить спроби задіяти не лише вагнерівців, але й професійні підрозділи десантників. Непомірно високі втрати особового складу ворога не зупиняють. Рішення приймаються емоційно. Нашим оборонцям доводиться у складних умовах зупиняти просування противника. Але кожне наше військове рішення і кожен крок є виваженим. Командування Оперативно-стратегічного угруповання  військ "Хортиця" працює в зоні бойових дій та повністю володіє оперативною ситуацією на місці. Реагування на поточну ситуацію здійснюється грамотно з урахуванням всіх обставин, задач та принципу військової доцільності. Довіряємо нашим військовим". 

Тим часом, у Польщі розповіли, чим дадуть відповідь на розміщення ядерної зброї в Білорусі. Зеленський заінтригував: тиждень буде особливо вагомим для нашого захисту. А в ISW розповіли, як Кремль може використати вбивство Татарського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини