Головна Новини Суспільство Війна з Росією В армії РФ створюють новий «елітний» авіаційний підрозділ, - британська розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

В армії РФ створюють новий «елітний» авіаційний підрозділ, - британська розвідка

У Кремлі взялися до переформатування військово-повітряних сил. Через те, що вони «недопрацьовують», військове керівництво РФ оголосило про створення «нової еліти» авіації

22 травня 2023, 10:55
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на Міністерствооборони Великої Британії.

В армії РФ створюють новий «елітний» авіаційний підрозділ, - британська розвідка

Авіація Росії. Фото з відкритих джерел

Авіаційний підрозділ називатиметься "Шторм" і буде насичений ударними гелікоптерами та винищувачами. Ба більше, до виконання "завдань спецоперації" прагнуть залучити висококваліфікованих пілотів, зауважують у розвідці.

"Російська Федерація скоріш за все, створить нову "елітну" ударну авіагрупу під кодовою назвою "Шторм" для вчинення дій над Україною. Цей підрозділ, ймовірно, буде складатися щонайменше з однієї ескадрильї винищувачів-бомбардувальників Су-24 Fencer та Су-34 Fullback, а також ескадрильї ударних гелікоптерів, — пишуть у Міноборони Великої Британії.

Саме ця група, як переконані у Великобританії, виконуватиме головну місію під час атак України з неба.  Набір для пілотів здійснюватиметься із "обіцянками" великих зарплат та премій, а перевагу матимуть пілоти з досвідом. Навіть ті, що вийшли на пенсію.

"Створення підрозділу підкреслює те, що за оцінкою РФ, ескадрильї її регулярних ВПС фактично не виконали свою головну місію – завдання авіаударів по позиціях в Україні", – підсумовують у повідомленні розвідки.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Чому маріупольці залишають на балконах своїх квартир напис "Люди". Російські загарбники у Маріуполі виганяють цивільних на вулицю або поселяють їх у гуртожитки, забираючи людські оселі. Розгублене населення намагається усілякими способами врятувати нажите.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Окупанти повністю знеструмили Запорізьку АЕС: чим це загрожує Всьоме з початку окупації української станції росіянами (4 березня 2022 року), ЗАЕС переходить у режим блекауту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини