Головна Новини Суспільство Війна з Росією Успіху не мали - відійшли: ЗСУ не дали просунутися окупантам на Донбасі - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Успіху не мали - відійшли: ЗСУ не дали просунутися окупантам на Донбасі - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

22 липня 2022, 19:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Бахмутському та Краматорському напрямах станом на вечір 22 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Успіху не мали - відійшли: ЗСУ не дали просунутися окупантам на Донбасі - подробиці

ЗСУ

Як інформує Генштаб ЗСУ, на Краматорському напрямку противник застосував ствольну та реактивну артилерію в районах населених пунктів Донецьке, Стародубівка, Закотне, Сіверськ, Григорівка, Краматорськ, Званівка, Івано-Даріївка, Виїмка та Спірне. Поблизу останнього окупанти завдали ще й авіаудару.

"Усі спроби ворога просунутися у напрямках Верхньокам'янське та Івано-Дарівка наші воїни звели нанівець. окупанти відійшли", — Генштаб ЗСУ.

На Бахмутському напрямку противник здійснив обстріл зі ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Берестове, Білогорівка, Роздолівка, Веселе, Яківка, Соледар, Бахмут, Нью-Йорк та інших. Завдав авіаційних ударів біля Берестового, Білогорівки, Покровського та Веселої Долини.

"Штурмовими діями ворог намагався просунутися у напрямку Покровського, успіху не мав, відійшов. Здійснив чергову невдалу спробу встановлення контролю за територією Вуглегірської ТЕС.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Болгарії прямо на пляж до туристів винесло шматок російської ракети (ФОТО). Знайдена частина російської ракети від зенітно-ракетного комплексу "Панцир-С1". Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що рівень туризму та інфляція: чому НБУ підняв курс долара відразу на 25% — хто від цього виграв. Поки більшість громадян хапаються за голову, аналізуючи наслідки від стрибка курсу долара, заповзятливі громадяни намагаються на цьому заробити. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що " Поїхали – піз*и отримали ": окупанти скаржаться своїм близьким, що їх б'ють ЗСУ — перехоплення розмови. Окупант розповів дружині про перебіг війни в Україні.

Також "Коментарі" інформували про те, що в посвідчення водія в Україні почнуть видавати за новими правилами: що зміниться. Щоб отримати документ, водіям потрібно буде зробити п'ять кроків – від теоретичної підготовки в автошколі до практичного іспиту у сервісному центрі МВС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини