Головна Новини Суспільство Війна з Росією Успіх українських військ: Суджа в Курській області тепер під контролем ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Успіх українських військ: Суджа в Курській області тепер під контролем ЗСУ

ЗСУ оточували райцентр із заходу, півдня та півночі

12 серпня 2024, 19:30
Поділіться публікацією:

6 серпня українські війська розпочали операцію із захоплення Суджі, маленького міста в Курській області, де мешкають близько 5000 осіб. Війська наступали з кількох напрямків і сьогодні опинилися у самому центрі міста. З'явилось відео, де видно, як українські солдати стоять на центральній площі міста. Про це пише BILD.

Успіх українських військ: Суджа в Курській області тепер під контролем ЗСУ

ЗСУ захопили райцентр Суджа в Курській області

Протягом кількох днів було багато суперечливої інформації щодо ситуації в Суджі. Але сьогодні стало відомо, що українські війська повністю контролюють місто. Експерт із Німеччини Юліан Репке підтвердив, що відео з українськими солдатами – справжнє.

Успіх українських військ: Суджа в Курській області тепер під контролем ЗСУ - фото 2

“Українська армія просунулась далі на центр міста Суджа і тепер можна візуально підтвердити, що вона лише за 200 метрів на північ від нього. А тепер є остаточне підтвердження того, що центр міста взято Україною”, — пише він.

Раніше "Коментарі" писали, що президент України Володимир Зеленський офіційно підтвердив , що Збройні Сили України здійснюють військову операцію в Курській області Росії. За словами головного комітету Олександра Сирського, під контролем українських військ зараз перебуває близько 1000 км російської території.

"Коментарі" також повідомляли, що українська військова операція в Курській області не лише стратегічний маневр , а й спроба переконати світ у своїх силах та змінити глобальну перспективу конфлікту. За словами британського аналітика Майкла Кларка, ціль цього наступу – не просто відвоювання територій, а формування нового наративу на міжнародній арені. Про це йдеться у матеріалі "Sky News"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини