Головна Новини Суспільство Війна з Росією Умєров заявив, що Україна має план перемоги: пояснив як його реалізувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Умєров заявив, що Україна має план перемоги: пояснив як його реалізувати

Рустем Умєров розповів про план перемоги України у війні. Міністр оборони пояснив, що не вистачає для його виконання та закінчення війни.

11 липня 2024, 14:13
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Міністр оборони Рустем Умєров заявив, що Україна вміє та здатна перемогти Росію. За його словами в України є план перемоги, однак нерішучість міжнародних партнерів забирає час для його реалізації.

Умєров заявив, що Україна має план перемоги: пояснив як його реалізувати

Міністр оборони України Рустем Умєров. Фото з відкритих джерел

Очільник Міноборони України Рустем Умєров дав інтерв’ю телеканалу Fox News у Вашингтоні, де повідомив про український план перемоги у боротьбі з Росією. Міністр оборони наголосив, що одна з головних проблем для його втілення стала тривалість поставок зброї та зняття обмежень для застосування міжнародного озброєння на війні в Україні.

"Ми маємо план. І ми заявляємо, що нам потрібно більше зброї. Нерішучість із наданням нам зброї, нерішучість із наданням нам дозволів і скасуванням заборон — це забирає час. Час дуже важливий, але ми можемо і здатні це зробити", — сказав Умєров.

Нагадаємо, що після російського наступу на Харків деякі українські партнери зняли заборону та дозволили використовувати зброю для ударів по Росії, однак це переважно стосується прикордонних територій на відстані до 300 км.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що союзник України прийняв важливе рішення та дозволив завдавати своїм високоточним озброєнням удари по території Росії. 

Також "Коментарі" писали про Володимира Зеленського, який пояснив, чи змінила Україна ставлення до плану перемоги у війні та можливості повернення до кордонів 1991 року. Крім того, президент України відреагував на "мирний план" Трампа щодо закінчення війни в Україні, який передбачає припинення вогню на дійсній лінії ведення фронту. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини