Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи змінила Україна плани щодо повернення до кордонів 1991 року: пояснення Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи змінила Україна плани щодо повернення до кордонів 1991 року: пояснення Зеленського

Володимир Зеленський заявив, що Україні потрібна поразка Путіна у війні. За його словами, таким чином, Україна зможе повернути усі свої території.

10 липня 2024, 09:04
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна має повернути усі свої території в межах кордонів 1991 року. За словами президента, в іншому випадку Україну чекатиме заморожений конфлікт.

Чи змінила Україна плани щодо повернення до кордонів 1991 року: пояснення Зеленського

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський під час інтерв’ю з американським журналістом Бретом Баєром відповів на питання, чи планує Україна досі повертати усі території, які окупувала Росія після 2014 та 2022 року. За словами президента, Україні потрібно, щоб Путін зазнав поразки у війні, а Росія більше не змогла атакувати українські території.

"Коли ви говорите про територію, то ви повинні розуміти, що нам потрібно рятувати людей, державу. І ми не члени НАТО, у нас немає такої парасольки. Нам потрібно, щоб Путін програв. Ми не хочемо, щоб він був на нашій території, тому що в будь-якому разі це заморожений конфлікт. І це питання часу, коли він знову прийде з вторгненням, а він це зробить", — сказав Зеленський.

Зеленський додав, що кращим рішенням для закінчення війни в Україні буде міжнародний тиск, який змусить російського диктатора Володимира Путіна зупинити військовий конфлікт.

"Найкращий спосіб, звісно, після першого Саміту миру, організувати й підготувати план, і підготувати протягом наступних місяців другий саміт. Щоб світ натиснув на Путіна, щоб зупинити війну. Це найкращий спосіб", — підсумував Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Джо Байден розповів, чим закінчиться війна в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що у Зеленського повідомили про готовність України передати Росії пропозицію миру та назвали її основні умови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини