Головна Новини Суспільство Війна з Росією Умеров заінтригував заявою: зброї буде більше
commentss НОВИНИ Всі новини

Умеров заінтригував заявою: зброї буде більше

Умеров обговорив із Камишиним збільшення виробництва

31 жовтня 2023, 13:50 comments1931
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Рустем Умеров під час зустрічі з міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Камишиним обговорив питання збільшення виробництва зброї для фронту та співробітництва з міжнародними партнерами. Як передає портал "Коментарі", про це сам Умеров повідомив у Facebook.

Умеров заінтригував заявою: зброї буде більше

Рустем Умеров. Фото: із відкритих джерел

Глава Міноборони запевняє, що озброєння в українських захисників буде більше.

"З командою провели зустріч із міністром з питань стратегічних галузей промисловості України Олександром Камишиним та його командою. Обговорили збільшення виробництва зброї для фронту та кооперацію з іноземними партнерами. Зброї буде більше!", – написав міністр.

Рустем Умеров не став розкривати подробиці за рахунок чого збільшиться кількість зброї та як це може допомогти Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чергове засідання формату "Рамштайн" (уже 16-те) щодо підтримки України у протистоянні російській агресії відбулося на тлі загострення ситуації на Близькому Сході, а також активізації росіян на сході нашої країни, де вони потужними силами атакують Авдіївку. Вперше у зустрічі "Рамштайн" взяв участь президент України Володимир Зеленський. За його словами, головний акцент було зроблено на посиленні ППО, артилерії, далекобійних систем. Порадували запевнення глави Пентагону Ллойда Остіна у продовженні стійких та безперервних поставок всього необхідного озброєння для України. Також стало відомо, що Бельгія приєдналася до авіаційної коаліції і надасть нам винищувачі F-16 (щоправда, це буде не скоро). Які висновки можна зробити після "Рамштайну-16"? Чому Україні досі не дають так потрібних далекобійних ракет ATACMS, та й постачання літаків серйозно затягнулося? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – скільки Росія втратила військових під час наступу на Авдіївку: відповідь Умерова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини