Головна Новини Суспільство Війна з Росією Умеров відповів, скільки відсотків, що ЗСУ звільнять Крим у 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Умеров відповів, скільки відсотків, що ЗСУ звільнять Крим у 2024 році

Міністр оборони України Умеров "на 100% упевнений", що ЗСУ можуть звільнити Крим у 2024 році

21 грудня 2023, 12:25 comments1912
Поділіться публікацією:

Глава Міноборони України Рустем Умеров заявив, що впевнений у можливості звільнення тимчасово окупованого Криму наступного року. Як передає портал "Коментарі", прогноз міністр озвучив в інтерв'ю німецькому таблоїду "Bild".

Умеров відповів, скільки відсотків, що ЗСУ звільнять Крим у 2024 році

Рустем Умеров. Фото: з відкритих джерел

Рустем Умеров заявив, що він "впевнений на 100%", що півострів може бути звільнений у 2024 році.

"Це наша стратегічна мета. РФ знаходиться на темному боці світу. І що ще важливіше: режим Путіна засуджується всім цивілізованим світом. Немає жодних сумнівів у тому, що ми переможемо", — заявив Умеров.

Міністр також заявив, що не сумнівається у продовженні підтримки США.

"Я не думаю, що США йдуть. Обидві сторони в Конгресі підтримали Україну. Вони розуміють, що сили зла хочуть змінити світовий порядок. Вони вселяють у нас упевненість, що ми зможемо дотримуватись нашого планування", — наголосив глава відомства.

Також у цьому інтерв'ю Рустем Умеров заявив, що військовозобов'язаних українців, які живуть за кордоном, можуть почати призивати до армії. В Україні обговорюють такі рішення на рівні Міноборони. Поки що українців призовного віку на добровільній основі покличуть назад до України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україні активно обговорюються зміни правил мобілізації. Тему порушували і на підсумковій прес-конференції президента Зеленського, який попередив, що не підпише законопроект щодо мобілізації жінок. Від ідеї повісток через додаток "Дія", схоже, також відмовилися. Натомість посилилася роздача повісток на вулицях, у торгових центрах та ресторанах, а де-не-де їх почали розносити по квартирах. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" необхідність зміни підходів до мобілізації-демобілізації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

21 грудня 2023, 20:57

Хорошо,если так, конечно. Но что-то очень слабо верится во все, что они обещают.

Ігор

21 грудня 2023, 13:25

Феєричний 95й. По-юдейськи підібрав чуже взуття і почав в ньому ходити. Уся сім'я живе у США тут тільки корито. Ми дивуємось чому програємо? В нас усі перемоги на брехні зроблені прибрати брехню і нічого не залишиться.


Новини