Головна Новини Суспільство Війна з Росією Умєров та Сирський поговорили з топ-генералом США: які теми стали ключовими
commentss НОВИНИ Всі новини

Умєров та Сирський поговорили з топ-генералом США: які теми стали ключовими

Головком ЗСУ розповів генералу Брауну про свої пріоритети на посаді та подальші дії

10 лютого 2024, 09:32
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Рустем Умєров та новий головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провели телефонну розмову з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном. Як передає портал "Коментарі", про це у соцмережі X повідомив глава Міноборони України.

Умєров та Сирський поговорили з топ-генералом США: які теми стали ключовими

Рустем Умєров та Олександр Сирський. Фото: з відкритих джерел

За словами Рустема Умєрова, це була "важлива і продуктивна" розмова. Глава Міноборони представив Сирського Брауну.

Головком ЗСУ поінформував американського військового про свої пріоритети на посади та подальші дії.

Крім того, Умєров, Сирський та Браун обговорили план дій на передовій та спланували наступні кроки у двосторонній співпраці.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що міністр оборони Рустем Умєров провів першу робочу нараду з новим головнокомандувачем Збройних Сил України (ЗСУ) Олександром Сирським.

Під час наради було обговорено детальний план дій ЗСУ на 2024 рік. Були порушені питання: налагодження системи логістики; своєчасного задоволення військових необхідними потребами; дієвої системи ротації та відпочинку підрозділів. Також міністр оборони та головнокомандувач ЗСУ обговорили: підвищення якості навчання та забезпечення навчальних центрів; підготовку нових інструкторів та облік сучасного досвіду. Окрема увага була приділена Силам безпілотних систем.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчить відставка головного комітету ЗСУ генерала Валерія Залужного, а також реакція на це як всередині України, так і за її межами? Як ситуація з переосмисленням стратегії у війні, переформатування команди Зеленського може розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини