Головна Новини Суспільство Війна з Росією Умєров розповів, що новий «Рамштайн» має неочікувані зобов’язання для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Умєров розповів, що новий «Рамштайн» має неочікувані зобов’язання для України

Крім допомоги на пів мільярда доларів, Україна, за словами очільника Міноборони Умєрова, отримала неочікувані зобов’язання.

12 жовтня 2023, 10:42 comments11651
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За підсумками 16-го засідання Контактної групи з питань оборони Україна отримала пів мільярда доларів допомоги та неочікувані зобов’язання від партнерів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Радіо Свобода".

Умєров розповів, що новий «Рамштайн» має неочікувані зобов’язання для України

Міністр оборони України Рустем Умєров. Фото з відкритих джерел

Очільник Міноборони Рустем Умєров після завершення чергового "Рамштайну" розповів, що Україна отримала усні зобов’язання, які слід враховувати.

"У нас є зобов’язання і постачання. Із того, що ми бачимо із зобов’язань, то дуже багато того, чого ми не очікували", — сказав Умєров та додав, що "є позитивні зобов’язання".

Умєров також розповів, що під час "Рамштайну" обговорювались середньострокові та довгострокові плани. За словами очільника Міноборони, це свідчить, що партнери хочуть й надалі працювати з Україною. Також міністр вказав на основні напрямки допомоги.

"З того, що ще важливо, майже на пів мільярда отримали допомоги – більшість це ППО, боєприпаси, підготовка до зими і Ф-16", — повідомив Умєров.

Раніше портал "Коментарі" повідомив, що Рустем Умєров назвав перші кроки на посаді міністра оборони.

Також "Коментарі" писали про очільника ГУР Кирила Буданова, який розповів, коли Україна погодиться на мирні переговори з Росією. За словами Буданова це буде можливо після закінчення війни, і тоді, коли росіяни виведуть свої війська з території України станом на 1991 рік. Крім того, керівник Головного управління розвідки дав прогноз, коли закінчиться війна. Буданов наголошує на потребі у прогнозуванні використовувати факти та вказав на ресурси, які у Росії закінчаться найближчим часом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини