Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов дав прогноз, коли закінчиться війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов дав прогноз, коли закінчиться війна

Керівник ГУР Кирило Буданов наполіг опиратись на факти та розповів, скільки може тривати війна України проти Росії.

12 жовтня 2023, 09:16 comments5876
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, скільки ще може тривати війна проти Росії. За його словами Росія має ресурси для ведення війни до 2026 року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Буданова для видання УП.

Буданов дав прогноз, коли закінчиться війна

Керівник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

На питання журналістів щодо того, скільки може тривати війна, Буданов наполіг опиратись на факти та дав прогноз, коли у Росії закінчиться один з важливих ресурсів.

"По оцінці економіки, без особливих проблем Росія може її собі дозволити до 2025 року. За кількістю техніки – до 2026 року максимум", — розповів Буданов.

Разом з тим техніку слід відновлювати, тому очільник ГУР вважає, що "ми виходимо з вами десь на 2025 рік". За словами Буданова Росія воює мобілізованими та відчуває брак озброєнь і боєприпасів. Однак людського ресурсу для війни у Кремлі ще багато.

На уточнююче питання, що Росія може заповнити свій брак військової техніки через Північну Корею та Іран Буданов зазначив, що витрати є значно більшими ніж можливість їх виготовляти.

"Все одно ви маєте розуміти, що сукупні витрати озброєння боєприпасів набагато більше, ніж те, що можна виробити. Як нам з нашими союзниками, так і їм з їхніми союзниками" — розповів Буданов.

Керівник ГУР каже, що світ не був готовий до такої інтенсивної війни, тому усі країни тепер намагатимуться наростити свої військові арсенали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Буданов розповів про спецоперацію ГУР через яку у Кремлі був шок.

Також "Коментарі" писали, що українська розвідка пояснила ситуацію з військовими у житлових зонах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини