Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР пояснили ситуацію з військовими у житлових зонах
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР пояснили ситуацію з військовими у житлових зонах

Начальник ГУР Буданов розповів, чому українські військові знаходяться у житлових кварталах.

3 жовтня 2023, 11:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, чому розміщення ЗСУ в житлових зонах необхідне для оборони міст. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на документальний фільм Дмитра Комарова "Рік. Харківщина".

У ГУР пояснили ситуацію з військовими у житлових зонах

Керівник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв'ю Дмитро Комаров запитав Кирила Буданова, чому українські військові перебувають у житлових кварталах. Очільник ГУР пояснив, що військові намагаються використати будь-які захисні переваги на місцевості, інакше російська армія зможе легко завдати удару по відкритій позиції.

"Згідно з цією логікою, потрібно тоді залишити житлові квартали. Можна стати в полі, але росіяни зайдуть у місто. Таким чином вони своє завдання точно виконають", — сказав Буданов та додав, що виводити військових з житлових зон є "абсолютно хибною логікою".

Буданов наголосив, що здивований потребою пояснювати такі речі. За словами керівника ГУР по іншому на війні не буває, а житлові квартали є додатковою умовою для введення бойових дій у місті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов назвав, якою буде реакція Путіна на чергові удари України по Кримському мосту. За словами Буданова президент Росії засмутиться, однак нічого не зможе вдіяти з такою ситуацією.

Також "Коментарі" писали, що представника Головного управління розвідки України Андрій Черняк дав пораду росіянам, які перебувають на території анексованого Криму. Черняк закликав їх залишити півострів, а ситуацію в Криму назвав гнітючою та бентежною для російських сил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 жовтня 2023, 11:24

Та ці корумповані супер. Про військові злочини проти цивільних вони не чули. Цивільні для них прикриття, а все населення країни витратний матеріал. Їхні підрозділи вже діють як банд формування талібів. З російською лайкою мовою і нахабством. Перетворили країну на концтабір і стверджують що саме так її захищають. Русский мир він всюди русский мир.


Новини