Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рустем Умєров назвав перші кроки на посаді міністра оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Рустем Умєров назвав перші кроки на посаді міністра оборони

Новий міністр оборони Рустем Умєров збирається оцифрувати усі процеси та провести аудит у відомстві.

7 вересня 2023, 10:17
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час пленарного засідання у Верховній Раді новопризначений міністр оборони Рустем Умєров розповів про перші кроки на посаді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Інтерфакс".

Рустем Умєров назвав перші кроки на посаді міністра оборони

Міністр оборони України Рустем Умєров. Фото з відкритих джерел

Умєров заявив, що першочергово його команда проведе аудит у Міноборони.

"Одним із перших кроків на посаді наша команда зробить аудит усіх напрямів, які сьогодні перебувають у віданні Міністерства оборони", — сказав Умєров.

Новий міністр оборони наголоси в на потребі провести значні зміни у відомстві, які постали у нових реаліях та стандартах НАТО. Умєров вважає, що ВЛК має бути в минулому, а усі процеси має бути оцифровано.

"Уся інформація про воїна має бути в digital: електронний військовий квиток, цифровізація ВЛК і шпиталів, електронний журнал, звіт для військових", — повідомив Рустем Умєров.

Очільник Міноборони пояснює, що єдиний реєстр призовників у цифровому вигляді знизить корупційні ризики, які наразі існують з паперовим документообігом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Вищий антикорупційний суд зобов’язав НАБУ порушити кримінальну справу проти Рустема Умєрова.

Також "Коментарі" писали про реакцію світу на призначення Рустема Умєрова новим міністром оборони України. Західні оглядачі та посадовці вказують, що таким рішенням Україна показує, що налаштована повернути Крим, адже Умєров є етнічним кримським татарином. Серед головних завдань нового міністра буде розширення співпраці з союзниками, отримання більше західного озброєння, а також забезпечити викорінення корупційної складової у Міноборони. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини