Головна Новини Суспільство Війна з Росією Умєров провів першу робочу нараду з Сирським: чи очікувати сюрпризів на фронті 2024-го
commentss НОВИНИ Всі новини

Умєров провів першу робочу нараду з Сирським: чи очікувати сюрпризів на фронті 2024-го

Міністр оборони та головком ЗСУ обговорили план дій на 2024 рік

9 лютого 2024, 16:54
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Рустем Умєров провів першу робочу нараду з новим головнокомандувачем Збройних Сил України (ЗСУ) Олександром Сирським. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал Міністерства оборони України.

Умєров провів першу робочу нараду з Сирським: чи очікувати сюрпризів на фронті 2024-го

Рустем Умєров та Олександр Сирський. Фото: Telegram-канал Міністерства оборони України

Під час наради було обговорено детальний план дій ЗСУ на 2024 рік. Були порушені питання: налагодження системи логістики; своєчасного задоволення військових необхідними потребами; дієвої системи ротації та відпочинку підрозділів.

Також міністр оборони та головнокомандувач ЗСУ обговорили: підвищення якості навчання та забезпечення навчальних центрів; підготовку нових інструкторів та облік сучасного досвіду.

Окрема увага була приділена Силам безпілотних систем.

"Ми очікуємо на нові рішення, узагальнення досвіду. І головне — технічні завдання для розробки нових зразків. Тих, які створять нам стратегічну перевагу завтра. Дякую генерал-полковнику за змістову нараду", — заявив Рустем Умєров.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на помітне пробуксування за допомогою США, американські партнери продовжують постачати нам деякі види озброєнь, законтрактовані раніше. А голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель закликає європейців надавати більше допомоги Україні, інакше російська армія почне загрожувати їм. Поки що РФ активно атакує в Україні, особливо в районі Авдіївки. Експерти оцінили для порталу "Коментарі", що відбувається зараз на військових та дипломатичних фронтах російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло — що вплинуло на рішення Володимира Зеленського зняти Валерія Залужного: як відреагували українці та Захід.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини