Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий розповів про ситуацію в селі Роботине
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий розповів про ситуацію в селі Роботине

Генштаб повідомив про успіхи у напрямку села Роботине, військовий розповів, що відбувається в населеному пункті.

22 серпня 2023, 10:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Боєць легіону "Свобода" Костянтин Денисов розповів, що українські сили контролюють частину селища та стикаються з деяким опором російських окупантів. Військовий також перерахував російські сили проти яких доводиться воювати на цьому напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Радіо Свобода".

Військовий розповів про ситуацію в селі Роботине

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Костянтин Денисов розповів, що частина села Роботине під українським контролем, далі йде сіра зона та місця, де "поки що тримається російський окупант".

Боєць легіону "Свобода" вказує, що у росіян інколи вдаються атаки, однак дуже рідко. Денисов пояснює, що головне завдання росіян на цьому напрямку це втримати Токмак і Пологи. У Росії триває підготовка до псевдовиборів, тому вони намагаються втримати якомога більше територій, щоб забезпечити "легітимність виборів у їхній уяві".

Костянтин Денисов перерахував з якими силами РФ стикаються українці на цьому напрямку. В основному це 35-та та 58-ма російські загальновійськові армії, зустрічаються підрозділи "Барсу", російські мобілізовані, підрозділи з Татарстану, з Башкортостану, присутні найманці з Криму, з північного Кавказу.

"Є місцевий зброд — батальйон Судоплатова. Він складається з місцевих зрадників, колаборантів. Також там є найманці з країн Азії та Європи. Це представники проросійських, комуністичних, соціалістичних рухів", — розповів Костянтин Денисов.

Нагадаємо, що вранці 22 серпня Генштаб ЗСУ повідомив про успішні дії у напрямку села Роботине та вказали, що українські військові закріплюються на здобутих позиціях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Повітряних силах розповіли, скільки Україні потрібно винищувачів.

Також "Коментарі" писали про росіян, які зняли фейковий ролик, як поляки нібито стріляють в українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини